dave roelvink auto ongeluk
jvdwolf /123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Dave Roelvink rijdt Lamborghini total loss

In de nacht van maandag op dinsdag heeft Dave Roelvink een peperdure Lamborghini Huracán gecrasht. Het was niet zijn eigen auto, maar die van Mohamed Lemhadi, ook wel bekend als Mo Bicep.

Dave Roelvink auto ongeluk

De crash gebeurde in de binnenstad van Amsterdam. Dave zegt zelf dat hij de macht over het stuuur verloor. Gelukkig is Roelvink er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen. De Lamborghini van Mo Bicep was tweedehands, maar hij had hem nog geen jaar geleden gekocht. De nieuwprijs in 2015 zat rond de 260.000 euro.

Volgens Roelvink probeerde hij met de Lamborghini weg te rijden bij een stoplicht, maar begint de achterkant te slingeren door de kracht van de auto. Hij is niet helemaal gewend aan die kracht, zo zegt hij zelf. Hij probeerde nog terug te sturen maar voor hij het wist zat hij op een paal. Dave Roelvink heeft een blaastest afgelegd maar alles was in orde.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Rijgedrag Roelvink

In augustus 2018 werd Dave al eerder aangehouden door de politie voor zijn rijgedrag. Hij reed toen met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam. Zijn auto parkeerde hij toen uiteindelijk in de Coentunnel waarna hij agressief werd tegen een motoragent. Naderhand bleek dat Roelvink ruim 2,5 keer te veel had gedronken. Hij kreeg hiervoor een taakstraf van 40 uur en een boete van 1750. Verder mocht hij ook zes maanden niet meer rijden. Drie jaar eerder was hij ook al veroordeeld voor een soortgelijk voorval.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

  1. Henk Reply

    Zijn vader, Dries, geeft dagelijks betwetrig commentaar in het radioprogramma 1 op 1 bij Sven Kockelmann. Wanneer je hoort hoe goed hij alles weet zou je je kunnen afvragen hoe het zo ver heeft kunnen komen met zijn oogappel. Wijsneus Dries, maak jezelf niet dagelijks zo belachelijk……

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.