in ,

Dave Roelvink rijdt Lamborghini total loss

De Lamborghini was niet van hem

dave roelvink auto ongeluk
jvdwolf /123rf.com

In de nacht van maandag op dinsdag heeft Dave Roelvink een peperdure Lamborghini Huracán gecrasht. Het was niet zijn eigen auto, maar die van Mohamed Lemhadi, ook wel bekend als Mo Bicep.

Dave Roelvink auto ongeluk

De crash gebeurde in de binnenstad van Amsterdam. Dave zegt zelf dat hij de macht over het stuuur verloor. Gelukkig is Roelvink er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen. De Lamborghini van Mo Bicep was tweedehands, maar hij had hem nog geen jaar geleden gekocht. De nieuwprijs in 2015 zat rond de 260.000 euro.

Volgens Roelvink probeerde hij met de Lamborghini weg te rijden bij een stoplicht, maar begint de achterkant te slingeren door de kracht van de auto. Hij is niet helemaal gewend aan die kracht, zo zegt hij zelf. Hij probeerde nog terug te sturen maar voor hij het wist zat hij op een paal. Dave Roelvink heeft een blaastest afgelegd maar alles was in orde.

Rijgedrag Roelvink

In augustus 2018 werd Dave al eerder aangehouden door de politie voor zijn rijgedrag. Hij reed toen met 180 kilometer per uur over de ring van Amsterdam. Zijn auto parkeerde hij toen uiteindelijk in de Coentunnel waarna hij agressief werd tegen een motoragent. Naderhand bleek dat Roelvink ruim 2,5 keer te veel had gedronken. Hij kreeg hiervoor een taakstraf van 40 uur en een boete van 1750. Verder mocht hij ook zes maanden niet meer rijden. Drie jaar eerder was hij ook al veroordeeld voor een soortgelijk voorval.

 

Bekijk ook:

Een Reactie

Plaats een reactie
  1. Zijn vader, Dries, geeft dagelijks betwetrig commentaar in het radioprogramma 1 op 1 bij Sven Kockelmann. Wanneer je hoort hoe goed hij alles weet zou je je kunnen afvragen hoe het zo ver heeft kunnen komen met zijn oogappel. Wijsneus Dries, maak jezelf niet dagelijks zo belachelijk……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.