in ,

Nieuw gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven bevestigd

Het gevecht zal in december 2020 plaatsvinden

rico verhoeven badr hari gevecht

Voor de derde keer zullen Badr Hari en Rico Verhoeven het gevecht met elkaar aangaan. Waar de vorige twee gevechten uitliepen op een blessure, hoopt iedereen nu voor eens en altijd te weten wie het gevecht zou winnen. 

Badr Hari en Rico Verhoeven

Het aangekondigde gevecht zou in december 2020 gepland staan. Natuurlijk zal er rondom het gevecht een hele show worden gebouwd om nog meer spanning en sensatie op te wekken. Het is nog niet bekend of het gevecht in Arnhem of Amsterdam zal plaatsvinden. Ook is het nog niet bekend of het ook daadwerkelijk om de wereldtitel gaat.

View this post on Instagram

Missing the action 💥

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Wie is de beste?

Dat is de vraag die iedereen in zijn hoofd heeft, ook de kickboksers zelf. Hopelijk komt daar in december 2020 eindelijk een antwoord op. Ze zijn allebei in ieder geval volop in training voor het gevecht. Als we naar de vorige gevechten kijken dan kunnen we weer het nodige haantjesgedrag verwachten van zowel de kickboksers als de fans. Natuurlijk is dit altijd wel het geval in de kickbokswereld, maar het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven lijkt toch net wat meer beladen.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.