rico verhoeven badr hari gevecht
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuw gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven bevestigd

Voor de derde keer zullen Badr Hari en Rico Verhoeven het gevecht met elkaar aangaan. Waar de vorige twee gevechten uitliepen op een blessure, hoopt iedereen nu voor eens en altijd te weten wie het gevecht zou winnen. 

Badr Hari en Rico Verhoeven

Het aangekondigde gevecht zou in december 2020 gepland staan. Natuurlijk zal er rondom het gevecht een hele show worden gebouwd om nog meer spanning en sensatie op te wekken. Het is nog niet bekend of het gevecht in Arnhem of Amsterdam zal plaatsvinden. Ook is het nog niet bekend of het ook daadwerkelijk om de wereldtitel gaat.

Wie is de beste?

Dat is de vraag die iedereen in zijn hoofd heeft, ook de kickboksers zelf. Hopelijk komt daar in december 2020 eindelijk een antwoord op. Ze zijn allebei in ieder geval volop in training voor het gevecht. Als we naar de vorige gevechten kijken dan kunnen we weer het nodige haantjesgedrag verwachten van zowel de kickboksers als de fans. Natuurlijk is dit altijd wel het geval in de kickbokswereld, maar het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven lijkt toch net wat meer beladen.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.