in

Gaat Badr naar de Olympische Spelen?

De Nederlandse boksbond wil graag met Badr Hari naar de Olympische Spelen. Als het aan de boksbond ligt wordt alles in het werk gesteld om het voor elkaar te krijgen. Zoals het nu lijkt staat Badr er niet onwelwillend tegenover.

Tokio 2020

De Olympische Spelen komen er sneller aan dan menigeen denkt. De Spelen zullen deze zomer plaatsvinden in Tokio. Het kwalificatietoernooi zal plaatsvinden in maart. In Londen. Lukt het Hari niet om zich te plaatsen in Londen? Dan is er één herkansing, twee maanden later, in Parijs.

Glory

Op dit moment staat Hari natuurlijk onder contract bij Glory. En dat zal hij ook nog blijven staan. Echter zal zijn werkgever hem een paar maanden vrij moeten geven om naar de Olympische Spelen te kunnen gaan en zich daar goed op voor te kunnen bereiden. Of Glory daar voor openstaat? Dat is nog maar de vraag.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De natste plekken op aarde

Klaar met het swipen op Tinder?