trauma helikopter
Saved Read later
Deel dit bericht

Meisje (6) per traumahelikopter vervoerd na aanval 2 rottweilers

Honden zijn meestal onze beste vrienden, maar er is een grote kans dat een 6-jarig meisje uit Kaatsheuvel daar vanaf nu anders over denkt. Het meisje is gisteren tijdens het buiten spelen flink verwond door twee rottweilers en moest per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht worden.

Buiten spelen

Wat een leuke middag had moeten zijn is veranderd in een nachtmerrie. Terwijl zij gewoon lekker haar eigen ding aan het doen was, werd zij gebeten door de twee viervoeters. Dankzij omstanders en de eigenaar kon zij bevrijd worden uit de bekken van de honden. Een van de rottweilers is tijdens deze bevrijding overleden. Het is volgens woordvoerders van de politie nog niet duidelijk of de honden losliepen of dat zij los zijn gebroken.

Niet inslapen

Normaal gesproken wordt er al vrij snel gekozen voor het inslapen van de hond na een dergelijk ongeval. In dit geval zal de hond die nog in leven is waarschijnlijk een gedragstraject moeten volgen.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Hulpdiensten

Er zijn veel hulpdiensten ter plaatse gekomen, inclusief een traumahelikopter. Met de traumahelikopter is zij ook naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie toont dit al aan hoe erg de situatie uit de hand is gelopen. Normaal gesproken is het de bedoeling dat traumapersoneel alleen assisteert, en wordt het slachtoffer daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wanneer er zeer ernstige verwondingen, of een hoge noodzaak is, zal het slachtoffer per helikopter vervoerd worden.
Het is op dit moment nog niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.