in ,

sadsad

Meisje (6) per traumahelikopter vervoerd na aanval 2 rottweilers

trauma helikopter

Honden zijn meestal onze beste vrienden, maar er is een grote kans dat een 6-jarig meisje uit Kaatsheuvel daar vanaf nu anders over denkt. Het meisje is gisteren tijdens het buiten spelen flink verwond door twee rottweilers en moest per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht worden.

Buiten spelen

Wat een leuke middag had moeten zijn is veranderd in een nachtmerrie. Terwijl zij gewoon lekker haar eigen ding aan het doen was, werd zij gebeten door de twee viervoeters. Dankzij omstanders en de eigenaar kon zij bevrijd worden uit de bekken van de honden. Een van de rottweilers is tijdens deze bevrijding overleden. Het is volgens woordvoerders van de politie nog niet duidelijk of de honden losliepen of dat zij los zijn gebroken.

Niet inslapen

Normaal gesproken wordt er al vrij snel gekozen voor het inslapen van de hond na een dergelijk ongeval. In dit geval zal de hond die nog in leven is waarschijnlijk een gedragstraject moeten volgen.

Bekijk ook:
Top 10 populairste Nintendo Switch games

Hulpdiensten

Er zijn veel hulpdiensten ter plaatse gekomen, inclusief een traumahelikopter. Met de traumahelikopter is zij ook naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie toont dit al aan hoe erg de situatie uit de hand is gelopen. Normaal gesproken is het de bedoeling dat traumapersoneel alleen assisteert, en wordt het slachtoffer daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wanneer er zeer ernstige verwondingen, of een hoge noodzaak is, zal het slachtoffer per helikopter vervoerd worden.
Het is op dit moment nog niet bekend hoe het met het slachtoffer gaat.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Nieuwe verdienmodellen die zeker gaan slagen in de toekomst

      Facebook in VS naar de rechtszaal om verzamelen gebruikersinformatie