avicii
Saved Read later
Deel dit bericht

Martin Garrix herdenkt overleden Avicii twee jaar later

Precies twee jaar geleden hebben we vroegtijdig afscheid moeten nemen van Tim Bergling, ook wel bekend als Avicii. Martin Garrix, een goede vriend van Avicii, herdenkt hem door een foto te uploaden van hun samen met de tekst “Hey brother, I miss you“, verwijzend naar een van de grootste hit van Avicii.

Psychische problemen

In 2016 had Avicii zijn tournee gestaakt zodat hij op zijn gezondheid kon focussen. Hij ging nog wel verder met het maken van muziek in de studio. In 2018 werd hij helaas dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Muscat. Tijdens de documentaire ‘Avicii: True Stories‘ van Netflix, werd het duidelijk wat voor invloed de dj-wereld precies op Bergling had. Door zijn introverte karakter vond hij het moeilijk om op te treden en deed hij er alles aan om dit niet te hoeven doen.

Alcohol als hulpmiddel

Door zijn verlegenheid greep hij naar verdovende middelen. Hoe meer succes hij had, hoe meer alcohol hij dronk. Hierdoor is hij ook drie keer opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de vader van Bergling zou zijn dood een ongeluk geweest zijn. Het feit dat er geen brief achtergelaten is, is voor hem genoeg bewijs dat hij zichzelf niet opzettelijk van het leven heeft beroofd.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.