Man verklaart moorden: "Ik dacht dat ik aan het gamen was." 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Man verklaart moorden: “Ik dacht dat ik aan het gamen was.”

Helemaal opgaan in een computerspel kennen we allemaal wel. Er zijn miljoenen mensen verslaafd aan Candy Crush. Zelfs als ze gaan slapen spelen ze in hun hoofd dit spel door. Nu is Candy Crush tamelijk onschuldig, met snoepjes kan je namelijk niemand pijn doen.

Maar in de stad Vancouver in Canada is wel een hele bizarre verklaring gegeven voor de moord op een bejaard stel.

What the %#@ happened?

De dader, genaamd: Wocky Rambo Wei Nam Kam (zo heet ‘ie echt) vermoordde in 2017 een bejaard stel in de miljoenenstad. Een aantal weken terug moest hij voor deze misdaad voor de rechter verschijnen. Tijdens deze zitting vertelde hij bijzonder specifiek hoe hij deze twee mensen om het leven bracht.

Hij vertelde dat hij mevrouw Jones op straat was tegengekomen. Hij heeft met een zakmes en een bijl haar huis open gemaakt en is op die manier binnen gekomen. Toen ze maar om hulp bleef schreeuwen, heeft hij haar geprobeerd te wurgen. Toen ze eenmaal stopte met schreeuwen stak hij haar met zijn zakmes. Daarna hoorde hij een geluid in huis en toen heeft hij zich achter de trap verstopt. Toen de man des huizes de keuken in kwam lopen stak de dader hem meermaals en heeft daarna met een bijl in zijn nek gehakt.

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

Tot dusver een bizar verhaal dus. Maar het wordt vreemder; Hij heeft de lijken na de moord onder de douche gezet. Daarna is hij wat gaan eten en drinken in de keuken. Ook nam hij een tros bananen, de autosleutels, wat geld en een portemonnee mee. Daarna is hij met de auto van het stel naar huis gereden om te douchen.

De verklaring is bizar:

Omdat de advocaat vond dat de verdachte eerst een psychologisch onderzoek moest ondergaan heeft het lang geduurd voordat de zaak voor het gerecht kwam.

De advocaat gaf aan dat de verdachten dagelijks 12 tot 13 uur videogames speelde. Ook al heeft Kam gedetailleerd omschreven wat hij heeft gedaan, kan hij niet uitleggen waarom hij het heeft gedaan. Volgens de advocaat kende de verdachte het stel niet.

De advocaat van Kam pleit dus dat Kam niet wist wat hij deed omdat hij dacht dat hij in een videogame zat en daarom het stel vermoord heeft.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.