in

Man hangt half uur ondersteboven nadat ouders vriendin de relatie niet goedkeuren

Ouders waren woest omdat ze gingen samenwonen zonder toestemming

Een man heeft een half uur lang ondersteboven moeten hangen in Indonesië nadat de ouders van zijn vriendin het niet goedkeurde dat zij gingen samenwonen zonder hun toestemming. De 23-jarige man is op 20 oktober gaan samenwonen met zijn 20-jarige vriendin.

Man hangt ondersteboven

De ouders waren woest toen zij dit ontdekte. Het schijnt dat het normaal is dat partners eerst de toestemming van de ouders vragen voordat zij gaan samenwonen. De dochter moest onmiddellijk naar haar woeste ouders toe om ondervraagd te worden. Haar vriend moest ondersteboven van een houten poort hangen terwijl de familie met een aantal soldaten aan het praten waren. Na een half uur begaven de man zijn benen het en stortte hij in.

Reactie familie

De man vertelde toen hij thuis kwam aan zijn familie dat hij hoofdpijn had en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt erop dat hij geen blijvend letsel heeft. Zijn moeder is woest. Na het zien van het filmpje huilde zij omdat haar zoon als een beest behandeld werd en meerdere keren geslagen is. Ze heeft aangifte gedaan en een kopie van de volledige video overhandigd als bewijs. De politie heeft aangegeven onderzoek te doen en zullen de familie van de vriendin ook nog uitnodigen voor verhoor.

Bekijk ook:
Donald Trump: Zoon heeft maar twee seconden 'China virus' gehad dus scholen kunnen open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.