madeleine mccann dood
Saved Read later
Deel dit bericht

Madeleine McCann officieel dood verklaard door Duitse politie

Deze maand zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest rondom de zaak van Madeleine McCann. Eerder deze maand is er een verdachte opgepakt, en werd er gezegd dat de politie een vermoeden had dat het meisje al overleden was. Gisteren heeft de Duitse politie officieel bevestigd dat zij inderdaad overleden is in een brief aan de ouders.

Madeleine McCann dood

De Duitse politie heeft een brief geschreven aan de ouders van Madeleine McCann. De Duitse politie heeft geen twijfel meer dat Madeleine McCann dood is, maar kunnen nog geen details vrijgeven. Als zij dit wel zouden doen zou het ten koste kunnen gaan van het onderzoek.

De ouders hebben via hun Portugese advocaat een oproep gedaan om het bewijs in te zien waardoor zij denken dat hun dochter overleden is, maar dit is simpelweg niet mogelijk. Het onderzoek loopt nog op volle toeren en het delen van deze informatie zou schadelijk kunnen zijn. De politie heeft geen forensisch bewijs, maar wel ander bewijs wat naar haar dood wijst.

Bekijk ook:
Elektrische step kopen? Dit zijn de wetten en regels

Christian B

De verdachte is een 43-jarige man die al een waslijst aan criminele activiteiten heeft. Zo is hij al een keer veroordeeld voor verkrachting, drugs dealen, en staat hij bekend als pedofiel. Op dit moment zit hij in Duitsland in de gevangenis. In totaal heeft hij zo'n 17 veroordelingen verspreid over Europa. In Duitsland wordt de zaak nu gezien als een moord zaak, in het Verenigd Koninkrijk spreken ze nog steeds van een vermist persoon.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.