in

OMGOMG sadsad

Madeleine McCann officieel dood verklaard door Duitse politie

Dit hebben zij verklaard in een brief aan de ouders

madeleine mccann dood

Deze maand zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest rondom de zaak van Madeleine McCann. Eerder deze maand is er een verdachte opgepakt, en werd er gezegd dat de politie een vermoeden had dat het meisje al overleden was. Gisteren heeft de Duitse politie officieel bevestigd dat zij inderdaad overleden is in een brief aan de ouders.

Madeleine McCann dood

De Duitse politie heeft een brief geschreven aan de ouders van Madeleine McCann. De Duitse politie heeft geen twijfel meer dat Madeleine McCann dood is, maar kunnen nog geen details vrijgeven. Als zij dit wel zouden doen zou het ten koste kunnen gaan van het onderzoek.

De ouders hebben via hun Portugese advocaat een oproep gedaan om het bewijs in te zien waardoor zij denken dat hun dochter overleden is, maar dit is simpelweg niet mogelijk. Het onderzoek loopt nog op volle toeren en het delen van deze informatie zou schadelijk kunnen zijn. De politie heeft geen forensisch bewijs, maar wel ander bewijs wat naar haar dood wijst.

Christian B

De verdachte is een 43-jarige man die al een waslijst aan criminele activiteiten heeft. Zo is hij al een keer veroordeeld voor verkrachting, drugs dealen, en staat hij bekend als pedofiel. Op dit moment zit hij in Duitsland in de gevangenis. In totaal heeft hij zo’n 17 veroordelingen verspreid over Europa. In Duitsland wordt de zaak nu gezien als een moord zaak, in het Verenigd Koninkrijk spreken ze nog steeds van een vermist persoon.

Lees ook:
Protesten tegen autoritaire lockdown zwellen aan

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Valuta Quiz

Gekke Rus duikt in ondiep water