lichaam vermiste surfer
Saved Read later
Deel dit bericht

Politie vindt lichaam vermiste surfer bij strand Scheveningen

Na een lange zoektocht is het lichaam van Mathijs dan eindelijk gevonden. Vanochtend is er een lichaam gevonden op het strand van Scheveningen, om precies te zijn bij het Noordelijk Havenhoofd. De politie heeft vandaag onderzoek gedaan om te kijken of het het lichaam van de vermiste 23-jarige surfer is, en dit bleek inderdaad het geval.

Lichaam vermiste surfer

Hulpdiensten zij zo snel mogelijk ter plaatse gekomen om het lichaam te bergen. De politie heeft vanavond laten weten dat het inderdaad het lichaam van de vermiste surfer is. De familie van het slachtoffer is al in kennis gesteld.  De melding is vanochtend tussen 10:30 en 11:00 binnengekomen. Op 11 mei ging een kleine groep watersporters het water op voor de kust van Scheveningen, maar ze kwamen in de problemen. Een deel van de groep wist zichzelf te redden, maar vijf van de mannen zijn verongelukt. Twee slachtoffers konden al snel het water uitgehaald worden, maar hulp mocht niet meer baten.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Vermiste surfers

Mathijs ging samen met zijn vriend Max surfen waarna zij allebei vermist zijn geraakt. Drie andere surfers raakte ook vermist. Het lichaam van Max is al gevonden, en er is ook een indrukwekkende paddle-out geweest voor de surfer. Mathijs is echter nog altijd vermist, ondanks de vele zoektochten. Laatst werd er nog gezocht met honden en paarden, maar ook dit heeft niets opgeleverd. Als eerbetoon hebben alle vijf surfers een ‘haring' gekregen bij de surfschool. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de precieze oorzaak van het ongeluk. De watersporters in kwestie waren zeer ervaren.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.