lego blokje valt uit neus
Saved Read later
Deel dit bericht

Legoblokje valt na twee jaar uit neus van 7-jarige

In 2018 had Sameer Anwar een stukje lego in zijn neus gestopt en kon hij deze niet meer vinden. Nu, twee jaar later, is het legoblokje uit zijn neus gevallen na even flink snuiten.

Lego blokje in neus

De jongen had het verhaal twee jaar geleden aan zijn ouders verteld waarop zij naar de dokter zijn geweest. Die kon het voorwerp echter ook niet vinden dus gingen zij ervan uit dat het verhaal niet klopte of dat het via de spijsverteringskanalen wel weer terecht zou komen. Toch is dit nooit gebeurd. De jongen klaagde nooit over pijn en had het er ook niet meer over.

Lego blokje valt uit neus

Deze week kreeg de jongen toch wel weer pijn. Hij snoof eens even lekker aan een bord met roze cupcakes om de geur helemaal tot zich te nemen. Toen had hij ineens wel pijn aan zijn neus. Zijn moeder dacht dat er misschien wat kruimels in zijn neus waren gekomen dus zij liet hem even flink zijn neus snuiten. Vol verbazing keken zij naar het zakdoekje toen er geen kruimels maar een legoblokje in zat. Uiteraard niet meer in originele staat. De jongen was vooral blij dat hij toch nog zijn gelijk kon krijgen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.