in ,

CoolCool sadsad NiceNice AngryAngry

Legoblokje valt na twee jaar uit neus van 7-jarige

De jongen heeft in die twee jaar tijd geen last gehad

lego blokje valt uit neus

In 2018 had Sameer Anwar een stukje lego in zijn neus gestopt en kon hij deze niet meer vinden. Nu, twee jaar later, is het legoblokje uit zijn neus gevallen na even flink snuiten.

Lego blokje in neus

De jongen had het verhaal twee jaar geleden aan zijn ouders verteld waarop zij naar de dokter zijn geweest. Die kon het voorwerp echter ook niet vinden dus gingen zij ervan uit dat het verhaal niet klopte of dat het via de spijsverteringskanalen wel weer terecht zou komen. Toch is dit nooit gebeurd. De jongen klaagde nooit over pijn en had het er ook niet meer over.

Lego blokje valt uit neus

Deze week kreeg de jongen toch wel weer pijn. Hij snoof eens even lekker aan een bord met roze cupcakes om de geur helemaal tot zich te nemen. Toen had hij ineens wel pijn aan zijn neus. Zijn moeder dacht dat er misschien wat kruimels in zijn neus waren gekomen dus zij liet hem even flink zijn neus snuiten. Vol verbazing keken zij naar het zakdoekje toen er geen kruimels maar een legoblokje in zat. Uiteraard niet meer in originele staat. De jongen was vooral blij dat hij toch nog zijn gelijk kon krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.