maatregelen horeca

Kabinet bekijkt mogelijkheid versoepelen maatregelen horeca

0 Shares

We verlangen er allemaal naar om weer lekker op het terras te zitten met een lekker drankje, genietend van de zon. Misschien wordt dat binnenkort wel werkelijkheid, met de nodige afstand. Ingewijden hebben tegen persbureau ANP weten te vertellen dat het kabinet overweegt om cafés en restaurants hun buitenterras te laten openen vanaf 1 juni.

Versoepeling maatregelen

Premier Rutte en zijn vakministers zullen woensdag opnieuw vergaderen over de maatregelen tegen het coronavirus en de versoepeling hiervan. Ook wordt er besproken of andere branches hun deuren weer kunnen openen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kapperszaken. Verder wordt er ook nog gekeken of het openbaar vervoer weer open kaan gaan voor alle burgers, met de invoering van verplichte mondkapjes.

Zorgen om cijfers

De zorg ligt zich vooral bij de vertraging van de cijfers. Het lijkt erop dat de cijfers op dit moment dalen, maar er zit twee weken vertraging in die cijfers. Als iedereen dus massaal weer de straten op gaat, dan zien we het effect hiervan pas over twee of drie weken. Als we dan zouden moeten ingrijpen, is het dus al te laat en kan er een tweede piek ontstaan. De huidige maatregelen lopen in ieder geval door tot 20 mei.

Bekijk ook:
Mona Lisa kreeg een taart (maar er was geen feest)

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

223
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.