in

sadsad

Jongentje (10) overleden na botsing met motor

Wanneer jouw kind even gezellig gaat buiten spelen, verwacht je ze altijd veer terug te zien aan het einde van de dag. Helaas was dit niet het geval voor de ouders van een 10-jarig jongetje in het Brabantse Drunen. Het jongetje is overleden na een botsing met een motorrijder.

Buiten spelen

De jongen reed vermoedelijk op een mini-motor, dat zegt een woordvoerder van de politie. Waarschijnlijk reed hij op de weg en ontstond daar de botsing met de motorrijder. Wat er precies gebeurt is, is nog niet duidelijk. Dat wordt op dit moment onderzocht

Ravage

Zowel het jongetje als de bestuurder van de motor werden ter plaatse gereanimeerd door hulpverleners. Helaas was het voor het jongetje al te laat. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen. De botsing vond rond 19:30 plaats en was volgens omstanders erg hard. De motorrijder zou zo’n twintig meter van de ongeluksplek vandaan belandt zijn. De weg ligt vol met brokstukken en onderdelen. Van de mini-motor is ook niets meer over, die vloog na de botsing gelijk in brand.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wachtgeld tweede kamer

Opgestapte Tweede Kamerleden incasseren ruim 400.000 euro afgelopen twee jaar

Ov-bedrijven komen met app die bepaalt of je mag instap