Jongentje (10) overleden na botsing met motor 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongentje (10) overleden na botsing met motor

Wanneer jouw kind even gezellig gaat buiten spelen, verwacht je ze altijd veer terug te zien aan het einde van de dag. Helaas was dit niet het geval voor de ouders van een 10-jarig jongetje in het Brabantse Drunen. Het jongetje is overleden na een botsing met een motorrijder.

Buiten spelen

De jongen reed vermoedelijk op een mini-motor, dat zegt een woordvoerder van de politie. Waarschijnlijk reed hij op de weg en ontstond daar de botsing met de motorrijder. Wat er precies gebeurt is, is nog niet duidelijk. Dat wordt op dit moment onderzocht

Ravage

Zowel het jongetje als de bestuurder van de motor werden ter plaatse gereanimeerd door hulpverleners. Helaas was het voor het jongetje al te laat. De motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht met ernstige verwondingen. De botsing vond rond 19:30 plaats en was volgens omstanders erg hard. De motorrijder zou zo'n twintig meter van de ongeluksplek vandaan belandt zijn. De weg ligt vol met brokstukken en onderdelen. Van de mini-motor is ook niets meer over, die vloog na de botsing gelijk in brand.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.