Jongen overlijdt na aanval door pitbulls 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongen overlijdt na aanval door pitbulls

In de Braziliaanse stad São Paulo is een jongen van tien overleden nadat hij werd aangevallen door pitbulls. De jongen overleed woensdag nadat hij werd aangevallen door zeker zes pitbulls. Dat melden Braziliaanse media.

Spelend met vlieger

Meerdere getuigen vertelden aan de zender Globonews dat ze de jongen eerder die dag nog zagen spelen met zijn vlieger. Na een tijdje viel de vlieger naar beneden. De jongen moest over een muur klimmen om bij zijn vlieger terecht te komen. Vervolgens werd de jongen meteen aangevallen door de pitbulls.

Hulp uit verschillende hoeken

Toen de jongen werd aangevallen door de honden werd meteen de politie gebeld. Ook een twintigjarige jongen kwam in actie, maar zijn hulp kwam te laat. De politie moest eerst drie van de zes pitbulls doodschieten voor ze bij het jongetje konden komen. Op dit moment is de Braziliaanse politie nog volop bezig met het onderzoek.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

852

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.