Fakkeloptocht in Scheveningen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Fakkeloptocht in Scheveningen

In Scheveningen zullen dit jaar geen vreugdevuren worden gebouwd. Waar de bouwers van de vreugdevuren eerst nog in protest gingen tegen het besluit van de gemeente, heeft men zich er nu bij neergelegd. De gemeente is namelijk niet van plan om een vergunning af te geven.

Positieve vlammenzee

Na de verschrikkelijke vlammenzee die half Scheveningen in vuur en vlam zette, durft de gemeente niet meer overstag te gaan. Om toch iets te kunnen doen wordt er nu een fakkeloptocht georganiseerd. Deze fakkeloptocht begint om 19:00 op het Van Sint Aldegondeplein en zal ruim een uur later eindigen op het strand van Scheveningen.

Inzamelactie

Voor deze fakkelactie worden ruim 300 fakkels ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt er geld ingezameld door deze actie, de verkoop van truien en door middel van een collecte. Met het ingezamelde geld wordt juridische hulp betaald om de vergunningsaanvraag voor volgend jaar rond te krijgen.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

845

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.