in

Fakkeloptocht in Scheveningen

De vreugdevuren worden nog steeds als gevaar gezien

In Scheveningen zullen dit jaar geen vreugdevuren worden gebouwd. Waar de bouwers van de vreugdevuren eerst nog in protest gingen tegen het besluit van de gemeente, heeft men zich er nu bij neergelegd. De gemeente is namelijk niet van plan om een vergunning af te geven.

Positieve vlammenzee

Na de verschrikkelijke vlammenzee die half Scheveningen in vuur en vlam zette, durft de gemeente niet meer overstag te gaan. Om toch iets te kunnen doen wordt er nu een fakkeloptocht georganiseerd. Deze fakkeloptocht begint om 19:00 op het Van Sint Aldegondeplein en zal ruim een uur later eindigen op het strand van Scheveningen.

Inzamelactie

Voor deze fakkelactie worden ruim 300 fakkels ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt er geld ingezameld door deze actie, de verkoop van truien en door middel van een collecte. Met het ingezamelde geld wordt juridische hulp betaald om de vergunningsaanvraag voor volgend jaar rond te krijgen.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarom mobiel gokken steeds populairder wordt in online casino’s

Jongen overlijdt na aanval door pitbulls