Hoe kleed jij je na je veertigste? 12
Hoe kleed jij je na je veertigste?
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe kleed jij je na je veertigste?

Veertig worden, het is toch wel een dingetje voor veel vrouwen. Kan je je nog kleden zoals je dat altijd hebt gedaan? Kan je nog veel kleurtjes dragen of moet je je toch iets ingetogener qua kleur gaan kleden? 

Het is prachtig om je eigen look te houden als je veertig bent gepasseerd. Je ziet soms vrouwen die er kleurloos en haast onverzorgd uitzien en die het niets kan schelen om met een paar Crocs en een oude trainingsbroek boodschappen te gaan doen.

Een vrouw die gevraagd werd hoe zij zich het liefst kleedde verteld: “ik heb altijd de bijnaam Paradijsvogel gehad. Een vriendin van mij stoort zich eraan dat ik mezelf nog steeds kleurrijk kleed en noemt mij een overjarige tiener”. De vriendin van deze vrouw draagt zelf graag basis tinten zoals zwart, bruin, donkerblauw en beige. Zij voelt zich daar veilig bij.

Zoek evenwicht 

Kleur doet veel meer voor een vrouw dan je zou denken. Het geeft je een vrolijk en gelukkig gevoel en laat je stralen. Je humeur is beter. Dus ja voor vrouwen die van kleur houden: blijf het gewoon lekker dragen. Zwart kleedt af en is een veilige kleur. Je weet zeker dat als je die kleur draagt je geen op- of aanmerkingen zal krijgen. Maar heb je al bedacht dat je zwart ook heel leuk met een kleur kan combineren? Voeg af en toe een accentkleur toe in schoenen of sieraden of drapeer een kleurige sjaal om je nek. Dat staat echt heel leuk!

Leuke prints

Pastelkleuren zijn ook heel leuk om te combineren met andere kleuren. Of kies voor een leuke print op een zwarte broek of rok. Het leuke van prints is dat je met rustige kleuren een combinatie kan maken. Het is een kwestie van uitproberen. We kennen allemaal het programma “Hotter than my daughter” wel. In dit programma laat men vrouwen zien, die qua leeftijd niet met de tijd zijn meegegaan.

Zij zijn de mening toegedaan dat leeftijd geen enkele rol speelt met hun figuur en levensstijl. Dat is natuurlijk niet waar. Het is juist de kunst om je kleding zo te combineren zodat het je flatteert en geen afbreuk doet aan jouw persoontje. Je moet op een gegeven moment er rekening mee houden dat bepaalde kleding niet meer kan. Er blijft genoeg over om je heel leuk te kleden.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.