Hoe maak je de perfecte outfit 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe maak je de perfecte outfit

Een perfect outfit doe je combineren door juist te kiezen voor meerdere lagen bij dameskleding. Deze lagen zorgen namelijk wel of niet voor het wauw effect. Daarnaast is het ook een manier om je praktisch te kleden. Het voordeel van meerdere lagen is dat je ze ook weer uit kan doen bij warm weer of aan kunt trekken bij koud weer. Daarnaast is het belangrijk dat de kleuren ook goed met elkaar kunnen matchen. Zo moet je geen gouden schoenen dragen onder een roze outfit. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat juist 1 item de eyecatcher wordt. De rest van de outfit moet dan in balans blijven door dit op de juiste manier te combineren kan ook jij gaan stralen op dat feestje.

Met deze styling tips kan jij aan de slag

Het belangrijkste is dat je miskopen doet verkopen. Het is meestal verstandig dat je in 1 winkel je gehele outfit samenstelt. Wanneer je losse artikelen gaat kopen heb je niet altijd overzicht of het wel zo mooi matcht. Het is ook belangrijk dat je jezelf goed voelt in een outfit. Wanneer je zelfverzekerd voor de dag komt dan kan de outfit niet meer misgaan. Probeer ook verleiding te weerstaan dat je net over het randje gaat. Dit kan ervoor zorgen dat je outfit compleet verpest wordt. Ook moet je op letten dat de maten en wijdte van kleding precies in de juiste verhouding kloppen. Het is namelijk niet mooi als je een strak shirt met een wijde broek draagt. Het is ook belangrijk dat je goed passende onderkleding draagt. Het is niet de bedoeling dat dit door de outfit heen gaat schijnen. Natuurlijk is het belangrijkste dat je overal een accent op legt.

Bekijk ook:
8 simpele beautytips met effect

Zo zie je er prachtig slank uit

Door een outfit in een kleur samen te stellen zie je er het slankste uit. Strakke en aansluitende kleding kan ervoor zorgen dat je slanke figuur ook prachtig tot zijn recht gaat komen. Effen kleding zorgt naast rust ook voor het accentueren van de slanke details van je lichaam. De meeste mensen vinden donkere kleuren ook af kleden. Dit is een kwestie van smaak want in principe kan dit met bijna alle kleuren bereikt worden. Als je al voor strepen kiest zorg dan dat deze verticaal zijn. De verticale streep kleed je namelijk af. Hoge hakken zorgen er natuurlijk ook voor dat je wat slanker en langer lijkt. En daarnaast kun je ook kiezen voor een hoge taille.

Op deze manier kom je zakelijk goed voor de dag

Kies voor basis stukken met een leuk colbert of jasje daar bovenop. Zorg er ook voor dat je kleding de goede pasvormen heeft. Dit zorgt ervoor dat alle delen van je lichaam goed verborgen of totaal tot zijn recht komen. Ook is het belangrijk om niet te bloot te gaan. Je wil dat ze luisteren naar je informatie en niet dat ze gaan staren.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.