melania trump corona
Mykhaylo Palinchak/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe gaat het eigenlijk met Melania Trump na haar besmetting?

We horen van alles over Donald Trump en zijn besmetting met het coronavirus. Hij heeft de afgelopen dagen gesproken over zijn besmetting en hoe hij dit ervaren heeft. Maar over de First Lady hebben we eigenlijk heel weinig gehoord. Hoe gaat het met haar? Hoe heeft zij de besmetting ervaren? Ze heeft er een essay over geschreven die wij graag met jou delen.

Melania Trump coronavirus

Het was twee weken geleden toen ik de diagnose kreeg die zoveel Amerikanen in ons land en de wereld al hebben gekregen – ik was positief getest op COVID-19. Tot overmaat van ramp kregen mijn man en de opperbevelhebber van ons land hetzelfde bericht.

Natuurlijk ging mijn gedachten onmiddellijk naar onze zoon. Tot onze grote opluchting testte hij negatief, maar nogmaals, zoals zoveel ouders in de afgelopen maanden hebben gedacht, kon ik het niet laten om te denken “hoe zit het met morgen of de volgende dag?”. Mijn angst kwam uit toen hij opnieuw getest werd en het kwam positief uit. Gelukkig is hij een sterke tiener en vertoonde hij geen symptomen. Op een bepaalde manier was ik blij dat we dit met z'n drieën tegelijk doormaakten, zodat we voor elkaar konden zorgen en tijd met elkaar konden doorbrengen. Hij is sindsdien negatief getest.

Ik had veel geluk, want mijn diagnose kwam met minimale symptomen, hoewel ze me allemaal tegelijk raakten en het leek een achtbaan van symptomen te zijn in de dagen erna. Ik had last van lichaamspijn, hoest en hoofdpijn en voelde me meestal erg moe. Ik koos voor een meer natuurlijke route qua medicijnen, waarbij ik meer koos voor vitaminen en gezonde voeding. We hadden prachtige verzorgers om ons heen en we zullen voor altijd dankbaar zijn voor de medische zorg en de professionele discretie die we van Dr. Conley en zijn team hebben gekregen. Het was een onbekend gevoel voor mij om de patiënt te zijn in plaats van een persoon die probeert onze natie aan te moedigen om gezond en veilig te blijven. Het was ik die nu werd verzorgd, en ik kreeg nu van dichtbij te zien wat COVID-19 kan doen. Als de patiënt, en de persoon die profiteert van zoveel medische ondersteuning, vond ik mezelf nog dankbaarder en in ontzag voor de verzorgers en de eerste hulpverleners overal. Tegen de medische staf en het residentiepersoneel die voor onze familie hebben gezorgd, zegt dankjewel niet genoeg.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Herstellen van een ziekte geeft je veel tijd om na te denken. Toen mijn man uit voorzorg naar Walter Reed werd gebracht, heb ik veel tijd besteed aan het nadenken over mijn familie. Ik dacht ook aan de honderdduizenden mensen in ons land die getroffen zijn door deze ziekte die mensen zonder enige vorm van discriminatie besmet. We bevinden ons in ongekende tijden en met de verkiezingen die snel naderen, is het gemakkelijk geweest om in zoveel negatieve energie verstrikt te raken.

Het heeft me ook aangemoedigd om te denken aan alle mensen die ik in ons land en in de wereld heb ontmoet – en aan de goedheid en het medeleven dat er is als je het zoekt. Ons land heeft vele ontberingen en veel tegenspoed overwonnen, en het is mijn hoop dat COVID-19 een ander obstakel zal zijn dat we de toekomstige generaties zullen kunnen vertellen dat we overkwamen en dat we er van hebben geleerd.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Ik moedig iedereen aan om zo gezond mogelijk te blijven leven. Een evenwichtig dieet, frisse lucht en vitaminen zijn echt van vitaal belang om ons lichaam gezond te houden. Voor je volledige welzijn zijn compassie en nederigheid net zo belangrijk om onze geest sterk te houden. Voor mij persoonlijk was het meest impactvolle deel van mijn herstel de kans om na te denken over veel dingen – familie, vriendschappen, mijn werk en trouw blijven aan wie je bent.

Ik ben blij te kunnen melden dat ik negatief ben getest en hoop mijn taken zo snel mogelijk te kunnen hervatten. Samen met dit goede nieuws wil ik dat de mensen weten dat ik begrijp hoe gelukkig mijn familie is om het soort zorg te krijgen dat wij hebben gekregen. Als je ziek bent, of als je een geliefde hebt die ziek is, dan denk ik aan je en zal ik elke dag aan je denken. Ik bid voor ons land en ik bid voor iedereen die worstelt met COVID-19 en andere ziekten of uitdagingen.

Dank aan iedereen die de hand reikte en goede wensen en gebeden voor ons gezin aanbood. Jullie blijven ook in het onze.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

2 Comments

 1. Anoniem Reply

  Ik geloof er niet zoveel van.

  Vooral omdat ik het zelf heb meegemaakt.
  Wie zegt dat ze het zelf geschreven heeft.

  Kan ook een stunt van haar man zijn.

  We hebben melanie ook nog helemaal niet gezien

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.