Gratis Netflix kijken
ababilhot/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Gratis Netflix kijken vanaf vandaag mogelijk

Wie gratis Netflix wil kijken heeft geluk! Vanaf vandaag is er een gratis versie van Netflix online gezet, geheel legaal. De gratis versie is gepubliceerd door Netflix zelf. Zij hopen op deze manier mensen wat meer inzicht te geven in de series en films die zij aanbieden om zo meer klanten te werven.

Gratis Netflix kijken

Het aanbod is klein maar wel aantrekkelijk. Je kunt de eerste aflevering van een aantal Netflix Originals bekijken, evenals een aantal volledige Netflix films. Zo heb je, op het moment van schrijven, de keuze uit de series Stranger Things, Elite, When They See Us, Our Planet, Baby Boss en meer. Kwa films kun je The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery bekijken.

Watch Free-pagina

De gratis Netflix versie is te bekijken via Windows, Mac en Android. Op dit moment worden iOS-apparaten nog niet ondersteund. Tevens is kijken via incognitomodus ook niet mogelijk, je krijgt dan namelijk een foutmelding te zien bij het afspelen van video's. Het aanbod van de gratis Netflix versie zal van tijd tot tijd veranderen. Hoe vaak dit precies zal zijn is niet bekend.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.