in ,

Gratis Netflix kijken vanaf vandaag mogelijk

De gratis versie van Netflix toont alleen Netflix Originals

Gratis Netflix kijken
ababilhot/123rf.com

Wie gratis Netflix wil kijken heeft geluk! Vanaf vandaag is er een gratis versie van Netflix online gezet, geheel legaal. De gratis versie is gepubliceerd door Netflix zelf. Zij hopen op deze manier mensen wat meer inzicht te geven in de series en films die zij aanbieden om zo meer klanten te werven.

Gratis Netflix kijken

Het aanbod is klein maar wel aantrekkelijk. Je kunt de eerste aflevering van een aantal Netflix Originals bekijken, evenals een aantal volledige Netflix films. Zo heb je, op het moment van schrijven, de keuze uit de series Stranger Things, Elite, When They See Us, Our Planet, Baby Boss en meer. Kwa films kun je The Two Popes, Bird Box en Murder Mystery bekijken.

Watch Free-pagina

De gratis Netflix versie is te bekijken via Windows, Mac en Android. Op dit moment worden iOS-apparaten nog niet ondersteund. Tevens is kijken via incognitomodus ook niet mogelijk, je krijgt dan namelijk een foutmelding te zien bij het afspelen van video’s. Het aanbod van de gratis Netflix versie zal van tijd tot tijd veranderen. Hoe vaak dit precies zal zijn is niet bekend.

Bekijk ook:
Ranking: The Lord of the Rings films

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.