Goed nieuws: Fantastic Beasts en The Batman mogen weer gaan filmen 12
Sergei Babenko/123RF.COM
Saved Read later
Deel dit bericht

Goed nieuws: Fantastic Beasts en The Batman mogen weer gaan filmen

Eindelijk een keer goed nieuws! Producenten van Hollywood-blockbusters mogen eindelijk weer gaan filmen. De Britse regering en gezondheidsinstanties hebben de veiligheidsregels voor het coronavirus ondertekend, en dit betekent dat producenten weer mogen filmen onder bepaalde voorwaarden.

Warner Bros mag weer filmen

Warner Bros was bezig met de opnames van The Batman en het derde deel van de Fantastic Beasts series toen de pandemie Europa raakte. Wegens de uitbraak moesten zij stoppen met filmen. Nu de nieuwe veiligheidsregels ondertekend zijn, mogen de producenten kiezen of zij weer gaan filmen. Natuurlijk moet dit wel met de 1.5 meter regel.Warner Bros heeft laten weten de productie zo snel mogelijk te willen hervatten. In de veiligheidsregels staan onder andere regels over fysieke afstand, veiligheidstraining en temperatuurtests.

Series mogen weer gaan filmen

Ook mogen tv series weer beginnen met filmen. Het ziet er dus naar uit dat de filmwereld weer open gaat in het Verenigd Koninkrijk. The Witcher en Peaky Blinders moesten ook stoppen met filmen. Zij hebben ook groen licht gekregen om productie te hervatten, maar het is nog maar de vraag of dit gaat lukken. De 1.5 meter afstand is maar een kleine verandering, maar het kan er wel heel anders uitzien op het scherm. Ook zal het moeilijker worden om bepaalde scenes te filmen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.