in ,

Goed nieuws: Fantastic Beasts en The Batman mogen weer gaan filmen

Ook tv-series zoals Peaky Blinders mogen weer filmen

Sergei Babenko/123RF.COM

Eindelijk een keer goed nieuws! Producenten van Hollywood-blockbusters mogen eindelijk weer gaan filmen. De Britse regering en gezondheidsinstanties hebben de veiligheidsregels voor het coronavirus ondertekend, en dit betekent dat producenten weer mogen filmen onder bepaalde voorwaarden.

Warner Bros mag weer filmen

Warner Bros was bezig met de opnames van The Batman en het derde deel van de Fantastic Beasts series toen de pandemie Europa raakte. Wegens de uitbraak moesten zij stoppen met filmen. Nu de nieuwe veiligheidsregels ondertekend zijn, mogen de producenten kiezen of zij weer gaan filmen. Natuurlijk moet dit wel met de 1.5 meter regel.Warner Bros heeft laten weten de productie zo snel mogelijk te willen hervatten. In de veiligheidsregels staan onder andere regels over fysieke afstand, veiligheidstraining en temperatuurtests.

Series mogen weer gaan filmen

Ook mogen tv series weer beginnen met filmen. Het ziet er dus naar uit dat de filmwereld weer open gaat in het Verenigd Koninkrijk. The Witcher en Peaky Blinders moesten ook stoppen met filmen. Zij hebben ook groen licht gekregen om productie te hervatten, maar het is nog maar de vraag of dit gaat lukken. De 1.5 meter afstand is maar een kleine verandering, maar het kan er wel heel anders uitzien op het scherm. Ook zal het moeilijker worden om bepaalde scenes te filmen.

Lees ook:
Ajax geeft seizoenkaarthouders geld terug bij wedstrijden zonder publiek

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onderzoek wijst uit dat coronavirus niet op markt is ontstaan

Deze nieuwe serie op Disney Plus maakt je echt mindful