Klaar met het swipen op Tinder? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Klaar met het swipen op Tinder?

Tinder is een leuke app en het kan ook zeker werken, maar hoe vaak gebeurt het wel niet dat je onbeschoft wordt aangesproken en hoe vaak gebeurt het wel niet dat mensen in de verste verte niet op hun profielfoto’s lijken? Matches die ineens niks meer van zich laten horen of niet komen opdragen of alleen maar uit zijn op seks. Lege gesprekken en ongevraagde dickpics. Kan allemaal best komisch zijn, maar het in de meeste gevallen eindigt het niet in een lange relatie. Ben jij hier klaar mee en wil je nu eens een echte relatie? Dan zijn er genoeg andere opties voor jou.

Dating met behulp van relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling is een unieke en persoonlijke manier van dating die ook wel relatiebemiddeling wordt genoemd. Maar hoe werkt deze unieke en persoonlijke manier van daten? Dat leggen we je uit in onderstaande drie punten.

Begin met een persoonlijk gesprek met een consulent

Je maakt een afspraak met een vertrouwelijke consulent dat ongeveer twee uur duurt. In dit gesprek praat je over jezelf, een eventuele partner en de relatiewensen. Daarnaast komen er diverse persoonlijke vragen aan bod. Vervolgens wordt er een profielschets gemaakt en de consulent geeft aan hoeveel partnervoorstellen je kan verwachten.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Vervolgens gaan ze op zoek naar een persoonlijke match

De consulent gaat op zoek binnen haar of zijn eigen netwerk en de netwerken van collega’s op zoek naar de perfecte match. Op landelijk schaal wordt er gezocht, maar er wordt wel rekening gehouden met de wensen van die client. Door deze intensieve manier van bemiddelen vindt drie van de vier cliënten binnen één jaar een partner.

Je krijgt een date met de geschikte kandidaat

Als er een match is gevonden dan wordt de kandidaat bij de client voorgelegd. Er kan dan met elkaar gebeld worden en een afspraak gemaakt worden. Zit er na enkele ontmoetingen geen vervolg in? Dan gaat de consulent opnieuw op zoek. Hoeveel partnerverzoeken je gaat ontvangen hangt af van de wensen en de situatie.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.