fox sports ziggo
joeppoulssen/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Conflict tussen Ziggo en FOX Sports loopt hoog op: mogelijk geen FOX sports na 31 juli

Er is al een tijdje een heftige discussie gaande tussen FOX Sports en VodafoneZiggo. Het lijkt er ook op dat het kookpunt binnen zicht is. De kans is groot dat Ziggo abonnees het na 31 juli zonder FOX Sports moeten doen.

FOX Sports en Ziggo

Op dit moment betaalt VodafoneZiggo ongeveer 40 miljoen om FOX Sports uit te zenden. Volgens een nieuw formule, waar VodafoneZiggo nog een handtekening onder moet zetten, zou dit bedrag ruim 100 miljoen moeten worden.

Er zijn ongeveer vier miljoen huishoudens aangesloten bij VodafoneZiggo, maar slechts 300 duizend abonnees (10%) hebben interesse in live Eredivisie-voetbal. VodafoneZiggo vindt het dan ook onredelijk dat iedereen een duurder abonnement zou krijgen om het voetbal kanaal te behouden.

FOX Sports op zwart

Een woordvoerder heeft aan De Telegraaf laten weten dat het nu een principekwestie is geworden. In het uiterste geval zal VodafoneZiggo er dan ook voor kiezen om op zwart te gaan voor de live Eredivisie-wedstrijden. Samenvattingen blijven wel beschikbaar.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.