Paraboolvering op een aanhangwagen; de vele voordelen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Paraboolvering op een aanhangwagen; de vele voordelen

Een aanhangwagen kopen doe je bij Hapert. Deze aanbieder biedt veel soorten aanhangwagens aan, werkt samen met de beste merken en biedt continu nieuwe technologieën aan. Het meest recente voorbeeld daarvan zijn de aanhangwagens met paraboolvering.

Wat is paraboolvering precies?

Paraboolvering is de nieuwste trend in de wereld van veringsystemen. Met dit veringsysteem wordt de last perfect over de complete aanhangwagen verdeeld, waardoor de aanhangwagen een stuk beter op het wegdek ligt.

De voordelen van paraboolvering

Met paraboolvering geniet je van de nodige voordelen, aldus de experts van Hapert:

  • Paraboolvering zorgt voor een uitstekende wegligging. Dit komt onder meer doordat oneffenheden in het wegdek perfect opgevangen worden.
  • Paraboolvering zorgt voor de gewenste stabiliteit. Als je de nodige last in/op een aanhangwagen legt, wil je dat deze goederen stevig blijven liggen. De paraboolvering zorgt voor de perfecte stabiliteit, waardoor de last in de aanhangwagen geen kant op kan. Ondertussen zorgt de paraboolvering ook nog voor een constante verdeling van de last.
  • Paraboolvering zorgt voor een optimale wegveiligheid. Ongeacht wat voor aanhangwagen je achter je auto hebt hangen, zorgt paraboolvering voor de optimale wegveiligheid. Dit is onder meer het geval bij een gesloten aanhanger, maar ook bij een autotransporter aanhanger.
  • Paraboolvering verhoogt het rijcomfort. Dankzij bovenstaande voordelen geniet je van nog meer rijcomfort. De aanhangwagen ligt als een blok op de weg, volgt de auto perfect en de vering voorkomt dat de aanhanger gaat stuiteren. Je rijdt dus te allen tijde veilig van plek A naar plek B met je aanhangwagen met paraboolvering.
Bekijk ook:
Trendsetters in marketing: hoe blijf je relevant?

Verschil tussen paraboolvering en traditionele bladveer

Tussen de paraboolvering van Hapert en een traditionele bladveer bestaan significante verschillen. Zo wijst onderzoek uit dat de paraboolvering tot wel 30% lichter is. Met dank aan het lichtere gewicht is deze vering ook een stuk duurzamer.

Het veersysteem werkt daarnaast een stuk soepeler. In combinatie met het maximale veercomfort draagt dit oprecht bij aan het rijcomfort. Zelfs als je lange stukken met een zwaar beladen aanhanger moet rijden, is dit met de paraboolvering een feestje.

Tot slot geniet je met de paraboolvering van een gelijke spanningsverdeling. De lastverdeling wordt door de vering geoptimaliseerd, waardoor de aanhanger als een blok op de weg ligt. Vul je de aanhanger gedurende de dag met meer last? De paraboolvering past zich hier automatisch op aan, waardoor het toegenomen gewicht perfect over de gehele aanhanger verdeeld wordt.

Voor alle aanhangwagens geschikt

Wist je al dat paraboolvering voor alle aanhangwagens geschikt is? Zo levert de specialist Hapert dit systeem op onder meer een plateauwagen, gesloten aanhanger en kipper aanhangwagens.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Wil je een aanhanger kopen in de gewichtsklasse van 3.500 kilogram? Dan kies je tegenwoordig het beste voor een combinatie van een paraboolveer as en schokbrekers. De schrokbekers en paraboolvering werken perfect samen, waardoor zelfs de zwaarste ladingen veilig én comfortabel getransporteerd kunnen worden.

Al met al heeft de innovatieve paraboolvering het nodige te bieden. De aanhangwagen is altijd stabiel, ligt als een blok op de weg en past zich aan de omstandigheden aan. Door de robuustheid van dit veringsysteem geniet je hier ook nog eens vele jaren van!

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.