in ,

AngryAngry

Everton aanvaller Moise Kean geeft lockdownparty

moise kean lockdownparty

Afgelopen weekend heeft Everton-aanvaller Moise Kean voor flink wat onrust gezorgd bij zijn voetbalclub. Ondanks alle maatregelen die gelden heeft hij toch een ‘lockdownparty‘ georganiseerd. Everton is hier uiteraard niet van gediend en zal mogelijk een straf opleggen voor de twintigjarige Italiaanse aanvaller.

Lockdownparty

Kean heeft een appartement in Cheshire waar hij vrienden en vrouwen uitnodigde. Hij heeft zelf een aantal pikante beelden gedeeld in een Snapchat-groep. Deze beelden zijn in handen gekomen van de Daily Star, waardoor Moise Kean geen andere optie had dan een reactie geven. De voetbalclub zelf heeft ook gereageerd en heeft laten weten dat dat zij flink teleurgesteld zijn. Moise Kean heeft niet alleen de richtlijnen van de regering aan zijn laars gelapt, maar ook het clubbeleid tijdens de coronacrisis.

Niet de enige speler

Hoewel het natuurlijk ondenkbaar is dat je als beroemd figuur zoiets zou doen, is hij niet de enige die in de fout is gegaan. Kyle Walker, verdediger bij Manchester City, heeft ook een ‘lockdownparty‘ georganiseerd. De Premier League hoopt op 8 juni weer te kunnen voetballen, maar zij wachten nog op toestemming van de Engelse regering.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

kapper beboet

Kapper op heterdaad betrapt, fikse boete uitgedeeld

De gevaren achter Marktplaats herken je zo