moise kean lockdownparty
Saved Read later
Deel dit bericht

Everton aanvaller Moise Kean geeft lockdownparty

Afgelopen weekend heeft Everton-aanvaller Moise Kean voor flink wat onrust gezorgd bij zijn voetbalclub. Ondanks alle maatregelen die gelden heeft hij toch een ‘lockdownparty‘ georganiseerd. Everton is hier uiteraard niet van gediend en zal mogelijk een straf opleggen voor de twintigjarige Italiaanse aanvaller.

Lockdownparty

Kean heeft een appartement in Cheshire waar hij vrienden en vrouwen uitnodigde. Hij heeft zelf een aantal pikante beelden gedeeld in een Snapchat-groep. Deze beelden zijn in handen gekomen van de Daily Star, waardoor Moise Kean geen andere optie had dan een reactie geven. De voetbalclub zelf heeft ook gereageerd en heeft laten weten dat dat zij flink teleurgesteld zijn. Moise Kean heeft niet alleen de richtlijnen van de regering aan zijn laars gelapt, maar ook het clubbeleid tijdens de coronacrisis.

Niet de enige speler

Hoewel het natuurlijk ondenkbaar is dat je als beroemd figuur zoiets zou doen, is hij niet de enige die in de fout is gegaan. Kyle Walker, verdediger bij Manchester City, heeft ook een ‘lockdownparty‘ georganiseerd. De Premier League hoopt op 8 juni weer te kunnen voetballen, maar zij wachten nog op toestemming van de Engelse regering.

Bekijk ook:
Top 10 duurste voetbaltransfers ooit

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.