kapper beboet
Saved Read later
Deel dit bericht

Kapper op heterdaad betrapt, fikse boete uitgedeeld

Veel bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten tijdens de coronacrisis. Toch hebben een groot deel van deze bedrijven hun deuren weer geopend. Helaas voor de kappersbranche is er nog geen groen licht gekregen om weer open te gaan, en kunnen zij dus nog niet aan het werk. Maar ja, hoe moet dat verder zonder inkomsten? Sommige kappers kiezen ervoor om zwart te werken.

Boete

Voor een kapper in het Noord-Brabantse Vught is dit niet goed afgelopen. De kapper is op heterdaad betrapt en moet nu van de gemeente zijn pand sluiten. De boete voor het knippen van klanten is €4000. De klant moet ook nog eens €400 betalen. Op dit moment is er veel vraag naar kappers. Veel mensen proberen het thuis zelf te doen maar dit pakt niet altijd even goed uit, vandaar dat illegaal knippen op dit moment veel oplevert.

Zwart werken

De diensten worden aangeboden via Facebook of Marktplaats. Sommige kappers worden ook gewoon door hun klanten gebeld. Hoe graag je het ook zou willen, knippen is op dit moment geen optie, ook niet thuis. Tot 20 mei mogen kappers nog geen klanten ontvangen. Mogelijk wordt dit nog verlengd afhankelijk van wat het kabinet zegt.

Bekijk ook:
Dit zijn de meest opvallende brillentrends van 2024

Tips and tricks om thuis zelf je haar te knippen

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.