in ,

OMGOMG sadsad

Kapper op heterdaad betrapt, fikse boete uitgedeeld

kapper beboet

Veel bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten tijdens de coronacrisis. Toch hebben een groot deel van deze bedrijven hun deuren weer geopend. Helaas voor de kappersbranche is er nog geen groen licht gekregen om weer open te gaan, en kunnen zij dus nog niet aan het werk. Maar ja, hoe moet dat verder zonder inkomsten? Sommige kappers kiezen ervoor om zwart te werken.

Boete

Voor een kapper in het Noord-Brabantse Vught is dit niet goed afgelopen. De kapper is op heterdaad betrapt en moet nu van de gemeente zijn pand sluiten. De boete voor het knippen van klanten is €4000. De klant moet ook nog eens €400 betalen. Op dit moment is er veel vraag naar kappers. Veel mensen proberen het thuis zelf te doen maar dit pakt niet altijd even goed uit, vandaar dat illegaal knippen op dit moment veel oplevert.

Zwart werken

De diensten worden aangeboden via Facebook of Marktplaats. Sommige kappers worden ook gewoon door hun klanten gebeld. Hoe graag je het ook zou willen, knippen is op dit moment geen optie, ook niet thuis. Tot 20 mei mogen kappers nog geen klanten ontvangen. Mogelijk wordt dit nog verlengd afhankelijk van wat het kabinet zegt.

Bekijk ook:
Besmette zorgmedewerkers moeten toch aan het werk

Tips and tricks om thuis zelf je haar te knippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.