in ,

Ellen DeGeneres positief getest op coronavirus

De positieve test komt na het nieuws dat meerdere sponsoren zich terugtrekken van haar show

ellen degeneres coronavirus
buzzfuss/123rf.com

De 62-jarige talkshowhost Ellen DeGeneres is positief getest op het coronavirus. Dat heeft zij zelf laten weten op social media. Het gaat tot nu toe goed met haar en iedereen die in nauw contact is geweest met haar is op de hoogte gebracht.

Ellen DeGeneres coronavirus

DeGeneres zegt alle richtlijnen te volgen, en vertelt dan ook tegen haar volgers dat ze elkaar na de feestdagen weer zullen zien. Hoe de Amerikaanse talkshowhost het virus precies heeft opgelopen is niet bekend. Ellen roept haar volgers nog op om gezond en veilig te blijven. De positieve test komt als een klap nadat verschillende sponsoren zich vandaag teruggetrokken hebben van haar show.

Sponsoren Ellen DeGeneres trekken zich terug

Twee maanden geleden keerde Ellen terug met haar dagelijkse talkshow. Afgelopen zomer lag zij maandenlang onder vuur vanwege de ‘giftige’ omgeving op de werkvloer van haar programma. Verschillende werknemers van het programma hadden zich toen, vaak anoniem, gemeld bij de media om zich uit te spreken over de nare sfeer achter de schermen van The Ellen DeGeneres Show. De medewerkers voelden zich geïntimideerd en zouden slecht behandeld worden. Er was zelfs een beschuldiging van seksueel misbruik. Tevens zou Ellen ‘belachelijke’ regels aangehouden hebben. Zo werden verschillende werknemers naar huis gestuurd omdat ze ‘stonken’ of geen kauwgum in hun mond hadden gedaan voordat ze een gesprek met DeGeneres aangingen. Er zouden zelfs mensen ontslagen zijn omdat hun nagellak niet nauwkeurig was aangebracht. Meerdere sponsors hebben nu dan ook laten weten dat zij zich terugtrekken en niet geassocieerd willen worden met de show.

Bekijk ook:
Wie zijn de Zomergasten 2021?

Ellen DeGeneres biedt excuses aan

De Amerikaanse talkshowhost begon haar show twee maanden geleden door haar excuses aan te bieden. Er zou een intern onderzoek geweest zijn waaruit bleek dat er dingen gebeurt zijn die nooit hadden mogen gebeuren. Hiervoor bood zij haar excuses aan en liet zij weten dit erg serieus te nemen. Ze wilt echter wel dat duidelijk is dat zij wel de persoon is die zij laat zien op tv. Soms is ze verdrietig, soms wordt ze boos en soms wordt ze ongeduldig, maar dat hoort allemaal bij een mens zijn en ze probeert op deze punten te verbeteren, aldus Ellen DeGeneres.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Amerika verklaart oorlog aan Facebook

frankrijk avondklok oudejaarsdag

Avondklok in Frankrijk ook op oudejaarsavond geldig