doorzichtige televisie china

Eerste doorzichtige televisie binnenkort op consumentenmarkt China

0 Shares

Al jaren tonen fabrikanten transparante televisies op beurzen. LG heeft er zelfs al een in zijn zakelijke assortiment. Maar nog nooit eerder is er een ‘doorzichtige’ televisie beschikbaar geweest voor consumenten. Xiaomi zegt het eerste bedrijf te zijn die een transparante tv in massaproductie zal nemen.

Doorzichtige televisie China

Wanneer de tv uit staat ziet het eruit als een grote glasplaat met een dunne rand. De oled-beeldtechniek is al transparant maar dit is vaak niet terug te zien. Fabrikanten stoppen vaak de nodige apparatuur in het paneel achter het beeldscherm waardoor het alsnog zwart ziet. In echte transparante televisies wordt dit verwerkt in andere onderdelen.

Doorzichtige tv voor consumenten

LG gebruikt zo’n zelfde soort paneel voor zijn transparante tv, maar deze is niet beschikbaar voor consumenten. Die is bedoeld om te gebruiken voor presentaties of in showrooms. De glasplaat is maar 5,7 mm dik en staat op een dikke ronde voet. Hierin zit het apparatuur in verwerkt. Vanaf volgende week zal de Mi TV Lux Oled Transparant Edition beschikbaar zijn in China voor consumenten. De vraagprijs? 49,999 yuan. Omgerekend komt dat neer op zo’n 6129 euro.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.