Een run op kaartjes pretpark en dierentuin
Een run op kaartjes pretpark en dierentuin
Saved Read later
Deel dit bericht

Een run op kaartjes pretpark en dierentuin

Wil jij ook zo graag weer even lekker genieten in een pretpark of in een dierentuin? Dan moet je opschieten! De kaartjes vliegen de deur uit. Het pinksterweekend is al bijna volgeboekt. 

Alle attracties in de pretparken hebben op volle toeren hun testritjes gedraaid, de perkjes geharkt en de hekjes hebben een nieuw likje verf. Eindelijk mogen de pretparken en dierentuinen weer bezoekers ontvangen. De meeste kinderen zitten vandaag op school dus druk is het er nog niet, maar aankomend pinksterweekend is al bijna uitverkocht. 

Dierenparken zitten al voor groot deel vol

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek zit dit pinksterweekend de ochtenden vol. Een woordvoerster van het dierenpark zegt te merken dat mensen de dierentuinen best gemist hebben en dat ze zaten te wachten tot ze weer open mochten. Mensen vinden het fijn om buiten te zijn en voelen zich daar veilig en dat is te merken.

In dierenpark Blijdorp in Rotterdam zitten ze tjokvol het pinksterweekend. Toen het reserveringssysteem maandagmiddag in werking trad boekten 30.000 mensen een tijdslot. De aankomende tijd is dit dierenpark alleen open voor abonnementhouders omdat zij Blijdorp zijn blijven steunen tijdens de lockdown.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

De mensen met een abonnement willen zo graag naar hun dierenpark dat er al geen plaats meer is voor anderen. Mensen die ook graag willen wordt aangeraden om op de site te kijken voor als er een annulering komt. Alleen zo kunnen zij nog een tijdslot bemachtigen.

Dierenpark Artis in Amsterdam zit nog niet helemaal vol maar er zijn al 20.000 kaarten gereserveerd en het belooft daar het pinksterweekend gezellig druk te worden. Gewoonlijk mogen er 10.000 mensen het park bezoeken nu is dat gehalveerd naar 5.000.

Pretparken voor een deel open

Precies op haar twintigste verjaardag mag Toverland de deuren weer openen. 13 van de 31 attracties zijn binnen. Zij merken dat mensen liever nog even wachten tot alles weer open mag omdat juist de indoor attracties erg leuk zijn.

De kaartjes bij de Efteling zijn een paar euro goedkoper omdat niet alle attracties open mogen. Ook hier zijn de eerste tijdsloten voor het pinksterweekend al geboekt. Ongeveer de helft is door abonnementhouders gereserveerd.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Duinrell in Wassenaar en Walibi in Biddinghuizen gaan pas vrijdag open omdat de meeste kinderen nog op school zitten en er dit jaar ook geen schoolreisjes zijn. Het is zonde om een heel groot park open te doen voor weinig bezoekers.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.