Ed Sheeran verwacht een baby 12
Ed Sheeran
Saved Read later
Deel dit bericht

Ed Sheeran verwacht een baby

Goed nieuws voor zanger Ed Sheeran: zijn vrouw is in verwachting van een baby. Tenminste, als we de Britse media mogen geloven. Afgelopen kerst liet hij nog weten een pauze te nemen van muziek na 2,5 jaar toeren. 

Ed Sheeran verwacht een baby

Volgens een bron zouden Ed en zijn vrouw Cherry dolgelukkig zijn maar hebben ze besloten alles stil te houden. Tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk zijn ze grotendeels thuis gebleven, maar nu de komst van de baby steeds dichterbij komt hebben zij het nieuws ook tegen vrienden en familie verteld. Volgens de Britse media zou Cherry deze zomer al moeten bevallen.

Ed Sheeran en Cherry Seaborn

Het stel zat bij elkaar in de klas op de middelbare school en hebben sinds 2015 een relatie. In januari 2018 lieten zij weten verloofd te zijn en zij zouden stiekem getrouwd zijn aan het einde van 2018. Ed Sheeran zegt gelukkig te zijn met zijn vrouw en dat zij hem door dik en dun steunt. De zanger vertelde laatst nog over haar rustgevende steun wanneer hij een paniekaanval heeft of moeite heeft met de druk van beroemd zijn.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.