in ,

Ed Sheeran verwacht een baby

Zijn vrouw zou deze zomer al moeten bevallen

Ed Sheeran

Goed nieuws voor zanger Ed Sheeran: zijn vrouw is in verwachting van een baby. Tenminste, als we de Britse media mogen geloven. Afgelopen kerst liet hij nog weten een pauze te nemen van muziek na 2,5 jaar toeren. 

Ed Sheeran verwacht een baby

Volgens een bron zouden Ed en zijn vrouw Cherry dolgelukkig zijn maar hebben ze besloten alles stil te houden. Tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk zijn ze grotendeels thuis gebleven, maar nu de komst van de baby steeds dichterbij komt hebben zij het nieuws ook tegen vrienden en familie verteld. Volgens de Britse media zou Cherry deze zomer al moeten bevallen.

Ed Sheeran en Cherry Seaborn

Het stel zat bij elkaar in de klas op de middelbare school en hebben sinds 2015 een relatie. In januari 2018 lieten zij weten verloofd te zijn en zij zouden stiekem getrouwd zijn aan het einde van 2018. Ed Sheeran zegt gelukkig te zijn met zijn vrouw en dat zij hem door dik en dun steunt. De zanger vertelde laatst nog over haar rustgevende steun wanneer hij een paniekaanval heeft of moeite heeft met de druk van beroemd zijn.

Bekijk ook:
Schattige babydieren om je dag op te fleuren

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Leuke (en korte) kaartspellen

Drie zaken over seks die niemand je ooit vertelt