donny van de beek manchester united
Vasilis Ververidis/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Donny van de Beek waarschijnlijk naar Manchester United

Het lijkt erop dat Donny van de Beek naar Manchester United gaat. Die club heeft op dit moment de beste papieren om de 23-jarige speler van Ajax over te nemen.

Donny van de Beek naar Manchester United?

Van de Beek heeft zelf voor Manchester United gekozen, maar er moet nog wel een persoonlijk akkoord komen. Daarnaast moesten beide clubs het nog eens worden over een transfersom. Er wordt verwacht dat de transfer vrij snel afgerond zal worden.

Belangstelling voor Van de Beek

De Red Devils zijn niet de enige die graag willen onderhandelen met Van de Beek. Real Madrid leek lang belangstelling voor hem te hebben, evenals FC Barcelona. Donny van de Beek maakte in 2015 zijn officiële debuut in het eerste. De middenvelder van Ajax werd zaterdag buiten de selectie gehouden voor de oefenwedstrijd van Ajax tegen Eintracht Frankfurt wegens de aanstaande transfer. Zondagavond gaat de onderhandelingen over de transfer naar Manchester United weer verder. Maandag zal hij wel gewoon aanwezig zijn bij de selectie van Oranje.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.