Donderdag bedanken we massaal de scholen en de opvang

0 Shares

In de afgelopen weken hebben we gemerkt hoe belangrijk sommige beroepen zijn. Zo hebben we met zijn allen een applausje gegeven voor het zorgpersoneel, zijn we gaan inzien hoe belangrijk de medewerkers in de supermarkten zijn, en hebben we meer waardering gekregen voor leraren en de kinderopvang. Voor die laatste twee groepen wordt dan ook opgeroepen om donderdag massaal een bedankje te tonen.

De vlag gaat uit

Heel Nederland wordt opgeroepen om donderdag massaal de vlag uit te hangen als bedankje voor de scholen en opvang. Niet alleen omdat sommige ouders nu inzien hoe lastig het allemaal wel niet is, maar ook als bedankje dat ze alles zo snel hebben kunnen regelen. Binnen een avond moesten scholen massaal gaan puzzelen hoe het onderwijsafstand in zijn werk zou gaan, en dat is bij de meeste scholen snel en goed gelukt. Ook voor de kinderopvang, die als noodopvang open is voor ouders met vitale beroepen, wordt de vlag uitgehangen. Er wordt ook gevraagd om foto’s te plaatsen op social media met de hashtag #ikvlagvoorhetonderwijs.

Onbepaalde tijd

Tot nu toe werd er gezegd dat de maatregelen tot de meivakantie verlengd zouden worden. Scholen zouden dus nog langer onderwijs op afstand moeten geven, en een manier moeten vinden waarop de kinderen niet teveel op de stof zouden achterlopen. Tot nu was het veelal herhaalstof. Maar het is nog helemaal niet zeker of het na de meivakantie weer normaal zal worden. Als het kabinet er reden voor ziet, kunnen de maatregelen nogmaals verlengd worden. Het is dan ook nog maar de vraag of de kinderen dit jaar überhaupt nog naar school zullen gaan.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.