Chinezen negeren massaal coronamaatregelen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Chinezen negeren massaal coronamaatregelen

De Chinese regering heeft sinds kort de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld. De besmettingen zouden afgenomen zijn en het grootste gedeelte van de mensen die wel besmet raakte zijn dit opgelopen in het buitenland. Helaas lijkt nog niet iedereen te snappen hoe ontzettend belangrijk al die regels zijn.

Duizenden mensen bijeen

Een prachtig natuurgebied in Anhui is een van de plekken waar de mensen massaal naartoe gevlucht zijn. Ze waren er als de kippen bij, want om 7:48 moesten de autoriteiten al een bericht sturen dat het park nu echt vol zat. Het park heeft een maximum capaciteit van 20.000 bezoekers. Er zouden dan ook geen mensen meer toegelaten worden.

Shanghai ook druk

Op de promenade in Shanghai was het volgens CNN ook belachelijk druk. De bevolking ging massaal winkelen en alle restaurants die weer open waren konden ook rekenen op volle zalen. Peking kreeg het ook te verduren met alle parken die overspoeld waren door bezoekers. Op Twitter stromen de foto's binnen van mensen die schijnbaar geen behoefte hebben om de opgelegde maatregelen te volgen.
In China zijn tot nu toe 82.665 gemelde besmettingen en 3331 overledenen door het virus.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.