Dierenbeulen verminken kater met vuurwerk 11
Saved Read later
Deel dit bericht

Dierenbeulen verminken kater met vuurwerk

In Vlaardingen is, bij het dierenopvangcentrum, een kater binnengebracht. De kater is naar alle waarschijnlijkheid door een stel dierenbeulen bewerkt met vuurwerk.

Bloemhof

De kat werd door passanten aangetroffen in de Korte Heinlantstraat in Rotterdam. Zonder staart. Maar met een deels ontvelde rug en stukken plastic in zijn anus. Echter is het onbekend waar de kat precies vandaan komt, ook is het maar de vraag of deze kater een baasje heeft. De kater is namelijk niet gecastreerd, niet gechipt en heeft geen halsbandje.

Getuigenoproep

De dierenbescherming en medewerkers van het dierenopvangcentrum in Vlaardingen zijn op zoek naar getuigen. Uiteindelijk willen ze de daders graag pakken en laten zien wat ze deze kleine viervoeter hebben aangedaan. Via Facebook vraagt het dierenopvangcentrum iedereen om zich te melden wanneer je iets gezien hebt. En eerlijk is eerlijk, de foto's zien er niet bijzonder goed uit.

 

https://www.facebook.com/asielvlaardingen/photos/a.163347653779739/2728019993979146/?type=1&theater

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.