Eigen elektische "droomauto" voor Turkije 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eigen elektische “droomauto” voor Turkije

Turkije heeft haar allereerste eigen elektrische droomauto gepresenteerd. De auto's zijn volledig binnen de landsgrenzen van Turkije gemaakt, even als ieder onderdeel dat op de auto zit. Erdogan hoopt dat het echter nog een stukje verder gaat, en de auto's binnenkort ook in andere landen op de weg te zien zijn.

TOGG

De volledig Turkse elektrische auto's worden gemaakt door het Turkse consortium POGG. Op dit moment zijn er twee keuzes, maar met de uitrol in 2022 zullen er meer keuzes beschikbaar zijn. Op basis van de tests die het consortium heeft gedaan, kun je zo'n 500 kilometer rijden op een volle accu.

Erdogan maakt een testrit

Het was niet alleen Erdogan die de beide, op dit moment beschikbare, TOGG's onthulde. Hij mocht zelfs een proefrit maken in één van de nieuwe auto's. Daarnaast is Erdogan ontzettend trots dat een wens die ruim zestig jaar geleden al werd uitgesproken, inmiddels realiteit geworden is.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.