in

CoolCool NiceNice OMGOMG sadsad AngryAngry

De anti-Greta is opgestaan!

19-jarige Duitse vlogster Naomi Seibt zou graag met Zweedse praten

Je kent haar vast wel, Greta Thunberg, de klimaatactiviste. Inmiddels is ook de anti-Greta opgestaan. De 19-jarige Duitse verkondigt een compleet andere kant van het verhaal. Waar Thunberg mensen oproept om te stoppen met de ontkenning van klimaatverandering, geeft Naomi Seibt aan dat hiermee geïmpliceerd wordt dat iemand iets illegaals zou doen.

Populaire YouTube-ster

De 19-jarige Duitse vlogster werd binnen no-time een bekend gezicht in Duitsland. Ze kreeg in slechts luttele weken ruim 30.000 volgers op YouTube. Ze geeft in een interview aan dat Duitsers niet zomaar iets ontkennen. Iedere keer als er gesproken wordt over ontkenning denken de meeste Duitsers namelijk terug aan de ontkenning van de holocaust.

Jongeren durven niets te zeggen

Volgens Seibt durven veel jongeren niets te zeggen. Zo zouden Duitse jongeren voornamelijk bang zijn om slechte cijfers te krijgen. Ook zouden jongeren bang zijn om afgewezen te worden door hun omgeving en gehaat worden door hun leeftijdsgenoten. Daarnaast geeft Seibt aan dat ze het idee heeft dan Thunberg aan alle kanten gemanipuleerd wordt. Tevens geeft ze aan graag eens met de Zweedse onder vier ogen te willen praten. Maar daar zal het niet snel van komen.

Bekijk ook:
Johnny Depp niet meer te zien in Fantastic Beasts na verliezen smaadzaak

Acties

Het gaat er maar net om hoe je de actie wil voeren. De 19-jarige YouTuber maakt video’s over zaken die gevoelig liggen in de politiek. Ook klimaatverandering ligt gevoelig en lastig in Duitsland. Ze wil iedereen bewust maken van wat er gebeurt, maar komt daarbij ook met haalbare zaken om het beter te maken.

In tegenstelling tot Thunberg komt ze met oplossingen, in plaats van het aankaarten van de problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.