Dave roelvink scheef gezicht

Dave roelvink naar ziekenhuis na hangend gezicht

0 Shares

De meeste kennen Dave Roelvink als de zoon van zanger Dries Roelvink, en tevens ook van verschillende TV programma’s. Hij is een mediapersoonlijkheid, dj en model. Toch heeft dat knappe koppie hem gisteren in de steek gelaten. Hij is kort naar het ziekenhuis geweest om te kijken wat er nu precies aan de hand was met zijn gezicht.

Scheef gezicht

Op Instagram valt in zijn stories te zien dat zijn gezicht niet goed functioneerde en de helft van zijn gezicht hing. In eerste instantie dacht hij dat het vanzelf wel over zou gaan, maar gisteravond had hij nog steeds last. Zijn oog was dicht en dik, en zijn mond hing scheef. Inmiddels is zijn gezicht weer rechtgetrokken. In een tweede filmpje is te zien hoe zijn spieren in zijn hals en gezicht soms nog samentrekken.

Ziekenhuis

Gisteravond is hij naar het ziekenhuis gegaan om alles te controleren. Daar hebben zij een CT-scan uitgevoerd. Gelukkig was er op de CT-scan niets te zien, alles was in orde. Wat het probleem dan wel precies was weten ze nog niet. Dave heeft volgende week een nieuwe afspraak voor verder onderzoek.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.