in ,

Dave roelvink naar ziekenhuis na hangend gezicht

Dave roelvink scheef gezicht

De meeste kennen Dave Roelvink als de zoon van zanger Dries Roelvink, en tevens ook van verschillende TV programma’s. Hij is een mediapersoonlijkheid, dj en model. Toch heeft dat knappe koppie hem gisteren in de steek gelaten. Hij is kort naar het ziekenhuis geweest om te kijken wat er nu precies aan de hand was met zijn gezicht.

Scheef gezicht

Op Instagram valt in zijn stories te zien dat zijn gezicht niet goed functioneerde en de helft van zijn gezicht hing. In eerste instantie dacht hij dat het vanzelf wel over zou gaan, maar gisteravond had hij nog steeds last. Zijn oog was dicht en dik, en zijn mond hing scheef. Inmiddels is zijn gezicht weer rechtgetrokken. In een tweede filmpje is te zien hoe zijn spieren in zijn hals en gezicht soms nog samentrekken.

Ziekenhuis

Gisteravond is hij naar het ziekenhuis gegaan om alles te controleren. Daar hebben zij een CT-scan uitgevoerd. Gelukkig was er op de CT-scan niets te zien, alles was in orde. Wat het probleem dan wel precies was weten ze nog niet. Dave heeft volgende week een nieuwe afspraak voor verder onderzoek.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing update – Wat kunnen we verwachten?

10 tips om je duurzaamheid te verhogen met makkelijke trucjes