in

Animal Crossing update – Wat kunnen we verwachten?

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons, het spel dat sinds 20 maart 2020 de Nintendo Switch verovert, komt 23 april met een grote gratis update. Ik als fervent Eilandbewoner en mijn medespelers kijken erg uit naar deze update. Naast nieuwe eilandbezoekers die hun stalletjes uitzetten op het plein, wordt het museum uitgebreid en staan er al leuke events gepland.

Eilandbezoekers

Een van de nieuwe eilandbezoekers in Animal Crossing is Leif; de luiaard met groene nagels. In zijn kraampje zijn verschillende tuinspullen te koop. Naast zaden voor bloemen zal hij ook zaden voor struiken meenemen. Met deze struiken en bloemen kunnen we ons eiland nog meer versieren en helemaal naar onze smaak inrichten.

Redd is een vosachtige die kunst en meubels verkoopt op zijn Schattenschuit. De steiger die al sinds het begin leeg bleef, zal eindelijk een functie hebben. Redd neemt fantastische kleuren mee die jouw meubels een nieuwe look geven. Daar kunnen de Nook broertjes nog van leren!

Bekijk ook:
Top 10 trending Nintendo Switch games - April 2021

Museumuitbreiding

Het museum in de nieuwe Animal Crossing is fantastisch vormgegeven. Je loopt daadwerkelijk door een museum met fossielen, prachtig gekleurde vissen en insecten die om je heen vliegen en kruipen. Met de nieuwe update krijgt het museum een extra ruimte erbij; kunst! Hoe het museum gevuld gaat worden met kunst, is nog een beetje onduidelijk. Misschien zal de kunst die Redd verkoopt, in het museum komen te hangen?

Evenementen tot en met 30 juni

In de trailer van de nieuwe update, wordt een aantal evenementen aangekondigd. De evenementen die aangekondigd zijn voor Animal Crossing vallen tussen 23 april en 30 juni. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje.

 • Natuurdag van 23 april tot en met 4 meiExtra Nook Miles voor het verbeteren van het natuur op je eiland. Leuke uitdagingen die te maken hebben met de groenvoorziening in onze kleine community.
 • Meidagreis van 1 mei tot en met 7 meiEen eenmalige speciale reis naar een uniek eiland. Wie zullen we daar tegen komen?
 • Internationale Museumdag van 18 mei tot en met 31 meiIn het museum vinden we met dit evenement een stempelrace. Een volle stempelkaart? Dat betekent: beloningen!
 • Trouwseizoen van 1 juni tot en met 30 juniDe hele maand juni staat in het teken van trouwen en jij speelt daar een belangrijke rol in. Help Harvey met het maken van de trouwfoto’s voor Reese en Cyrus.
Bekijk ook:
Top 10 trending PlayStation 5 games - April 2021

De update zal vanaf 23 april beschikbaar zijn in Animal Crossing: New Horizons

De geschiedenis van Animal Crossing in het kort

In Animal Crossing ben je de ‘eigenaar’ van jouw eigen eiland. Het eiland moet je opbouwen, versieren en verzorgen. Vissen, insecten vangen, graven, bloemen planten en bomen omhakken, horen allemaal bij de dagelijkse gang van zaken binnen het eilandleven. Hiernaast maken kleine challenges het spel uitdagend en gezellig. Het spel, dat in 2001 voor het eerst op de Nintendo 64 te spelen was, heeft daarna nog een aantal verschillende uitgaven gehad:

 • Animal Corssing: Wild World (2005)
 • Animal Crossing: City Folk (2008)
 • Animal Crossing: New Leaf (2012)
 • Animal Crossing: Happy Home Designer (2015)
 • Animal Crossing: Amiibo Festival (2015)
 • Animal Crossing: Pocket Camp (2017)
 • Animal Crossing: New Horizons (2020)

2 Reacties

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

misdaadpiek asielzoekers

Misdaad cijfers flink gestegen onder asielzoekers

Dave roelvink scheef gezicht

Dave roelvink naar ziekenhuis na hangend gezicht