coureur springt van motor

Coureur springt van motor af bij 220 km/u omdat remmen niet meer werken

0 Shares

Tijdens de MotoGP kwamen er heftige beelden voorbij. De remmen van 25-jarige Maverick Vinales begaven het toen hij 220 km/u reed. Hij twijfelde geen moment en sprong van zijn motor af. Hoe gevaarlijk dit ook was, was dit wel de juiste keuze: de motor vloog gelijk in brand nadat deze crashte.

Coureur springt van motor af

Er waren al vijftien ronden gereden toen de remmen van de Yamaha het ineens begaven. De Spanjaard aarzelde geen moment en sprong gelijk van zijn motor af zodra hij dit doorhad. Vinales maakte een flinke smak tegen het asfalt en gleed nog een flink stuk door. Gelukkig kan hij het verhaal nog navertellen. Zijn motor daarentegen, heeft het niet overleefd. Deze crashte tegen de boarding aan en vloog onmiddellijk in brand.

Herstart

De officials hebben gelijk de rode vlag gewapperd en er kwam een herstart. Uiteindelijk wist Portugees Miguel Oliveira zichzelf tot winnaar te kronen. Vinales bleek een engel op zijn schouders te hebben. Na medisch onderzoek kwamen er geen verwondingen aan het licht. Voor de crash stond de Spanjaard derde in het klassement.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.