coureur springt van motor
Abdul Razak Latif/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Coureur springt van motor af bij 220 km/u omdat remmen niet meer werken

Tijdens de MotoGP kwamen er heftige beelden voorbij. De remmen van 25-jarige Maverick Vinales begaven het toen hij 220 km/u reed. Hij twijfelde geen moment en sprong van zijn motor af. Hoe gevaarlijk dit ook was, was dit wel de juiste keuze: de motor vloog gelijk in brand nadat deze crashte.

Coureur springt van motor af

Er waren al vijftien ronden gereden toen de remmen van de Yamaha het ineens begaven. De Spanjaard aarzelde geen moment en sprong gelijk van zijn motor af zodra hij dit doorhad. Vinales maakte een flinke smak tegen het asfalt en gleed nog een flink stuk door. Gelukkig kan hij het verhaal nog navertellen. Zijn motor daarentegen, heeft het niet overleefd. Deze crashte tegen de boarding aan en vloog onmiddellijk in brand.

Herstart

De officials hebben gelijk de rode vlag gewapperd en er kwam een herstart. Uiteindelijk wist Portugees Miguel Oliveira zichzelf tot winnaar te kronen. Vinales bleek een engel op zijn schouders te hebben. Na medisch onderzoek kwamen er geen verwondingen aan het licht. Voor de crash stond de Spanjaard derde in het klassement.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.