in ,

Politiewagens weggehaald uit Fortnite wegens ‘gevoeligheid’

Het zou geen politieke statement zijn

fortnite politiegeweld

Epic Games heeft politiewagens uit het spel Fortnite gehaald. Volgens een ingewijde bij het bedrijf is dit geen politiek statement, maar zijn ze weggehaald wegens gevoeligheden rondom problematiek waar veel van de spelers mee te maken hebben.

Politiewagens uit Fortnite

In eerste instantie werd er gedacht dat dit een politiek statement was vanwege het politiegeweld in de Verenigde Staten, maar dit zou niet het geval zijn. Overigens zijn er wel andere spelletjes die wel een vuist maken tegen politiegeweld. GTA Online en Red Dead Online zijn tijdelijk gesloten geweest, en Call of Duty: Modern Warfare toonde het bericht “Black Lives Matter”.

Derde seizoen Fortnite

De politiewagens zijn tegelijk met de verschijning van het derde seizoen van Fortnite Chapter 2. Door deze update werd de speelwereld ook overstroomd. De komende tijd zal het water zakken waardoor er meer locaties beschikbaar zijn voor spelers. Tevens komen er ook nieuwe manieren voor spelers om over het eiland te bewegen. Waarschijnlijk komt er een moment waarop je in auto’s kunt rijden, maar dit is tot nu toe alleen nog maar speculatie.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

fox sports ziggo

Conflict tussen Ziggo en FOX Sports loopt hoog op: mogelijk geen FOX sports na 31 juli

Dit zijn de fashion trendkleuren van deze zomer