fortnite politiegeweld
Saved Read later
Deel dit bericht

Politiewagens weggehaald uit Fortnite wegens ‘gevoeligheid’

Epic Games heeft politiewagens uit het spel Fortnite gehaald. Volgens een ingewijde bij het bedrijf is dit geen politiek statement, maar zijn ze weggehaald wegens gevoeligheden rondom problematiek waar veel van de spelers mee te maken hebben.

Politiewagens uit Fortnite

In eerste instantie werd er gedacht dat dit een politiek statement was vanwege het politiegeweld in de Verenigde Staten, maar dit zou niet het geval zijn. Overigens zijn er wel andere spelletjes die wel een vuist maken tegen politiegeweld. GTA Online en Red Dead Online zijn tijdelijk gesloten geweest, en Call of Duty: Modern Warfare toonde het bericht “Black Lives Matter”.

Derde seizoen Fortnite

De politiewagens zijn tegelijk met de verschijning van het derde seizoen van Fortnite Chapter 2. Door deze update werd de speelwereld ook overstroomd. De komende tijd zal het water zakken waardoor er meer locaties beschikbaar zijn voor spelers. Tevens komen er ook nieuwe manieren voor spelers om over het eiland te bewegen. Waarschijnlijk komt er een moment waarop je in auto's kunt rijden, maar dit is tot nu toe alleen nog maar speculatie.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.