in ,

Coen Swijnenberg weer te horen op de radio

Maar voorlopig nog niet op Radio 538

Coen Swijnenberg, bekend van de Coen & Sander show op Radio 538, keert morgenavond voor het eerst sinds vorig jaar weer terug op de radio. De dj heeft langere tijd met een burn-out gezeten. Sander Lantinga, presenteert daarom al een tijdje de show alleen. Hij zal niet meteen op Radio 538 te horen zijn.

Burn-out

November van 2019 heeft Coen laten weten dat het niet zo goed ging met hem. Zijn batterij was leeg, en zijn lichaam trok aan de noodrem, zo heeft hij het zelf verteld in een Instagram bericht. Hij heeft sinds die tijd even een pauze genomen om zijn lichaam en energie te herstellen. Hij is al een paar maanden niet meer te horen op de radio, en zijn maatje Sander draait sindsdien de Coen & Sander show in zijn eentje.

Herstel

Op dit moment worden er nog gesprekken gevoerd over hoe zij de Radio show weer samen kunnen opstarten. In eerste instantie zal Coen weer te horen zijn op zijn eigen online radiokanaal ‘Swijnenstal‘. Morgenavond zal hij om 19:00 te horen zijn op Swijnenstal.

Bekijk ook:
Nieuw seizoen Chateau Meiland dit voorjaar op televisie

Het is nog onduidelijk wanneer hij zijn comeback zal maken bij de Coen & Sander show. Op dit moment zijn ze voorzichtig plannen aan het maken over hoe dit zo soepel mogelijk kan gebeuren. Woensdag zal hij wel even te horen zijn op Radio 538, dan geeft hij namelijk een update over zijn gezondheidstoestand bij Sander Lantinga.

View this post on Instagram

Terug op de radio šŸŽµ. Vanaf nu is m'n eigen online radiokanaal in de lucht! 'Swijnenstal' is 24/7 te beluisteren via Juke, het audioplatform van Talpa (link in bio). Non-stop heerlijke platen die ik allemaal stuk voor stuk heb uitgekozen. Ɖn ik heb de mogelijkheid om vanuit huis een live programma te maken als ik daar zin in heb. Zo tof! Om maar meteen concreet te worden: morgenavond om 19u kruip ik voor het eerst sinds een half jaar weer voor een microfoon. Dat is eng en onwennig maar ik heb er zin in! Dus bij deze de uitnodiging om je Bevrijdingsdag morgen af te toppen met @Swijnenstal. Kom je ook? Ik regel de muziek… Wanneer weer op 538? Achter de schermen zijn de gesprekken met werk opgestart en zijn we voorzichtig plannen aan het maken. Om straks de stap naar de Coen & Sander show niet te groot te maken ben ik gaan denken hoe ik tot die tijd weer een beetje kan warmdraaien. Ik dacht aan Juke waar je allerlei radiostations, podcasts en andere kanalen kunt beluisteren (niet alleen van Talpa trouwens). Ik heb het idee voorgelegd en met de hulp van een paar fijne collega's is Swijnenstal in een paar weken uit de grond gestampt! Als je luistert ben je dus eigenlijk live getuige van mijn re-integratieproces šŸ˜„. Ga het eens checken en laat me weten wat je er van vindt. Morgenavond om 19u is Swijnenstal dus live vanuit huis, en woensdag ga ik even langs bij de Coen & Sander show op 538 om een update te geven. šŸŽ™ #Swijnenstal #Juke @juke_nl #radio @radio538 @coenensander #thuiswerken

A post shared by Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) on

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.