Coen Swijnenberg weer te horen op de radio 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Coen Swijnenberg weer te horen op de radio

Coen Swijnenberg, bekend van de Coen & Sander show op Radio 538, keert morgenavond voor het eerst sinds vorig jaar weer terug op de radio. De dj heeft langere tijd met een burn-out gezeten. Sander Lantinga, presenteert daarom al een tijdje de show alleen. Hij zal niet meteen op Radio 538 te horen zijn.

Burn-out

November van 2019 heeft Coen laten weten dat het niet zo goed ging met hem. Zijn batterij was leeg, en zijn lichaam trok aan de noodrem, zo heeft hij het zelf verteld in een Instagram bericht. Hij heeft sinds die tijd even een pauze genomen om zijn lichaam en energie te herstellen. Hij is al een paar maanden niet meer te horen op de radio, en zijn maatje Sander draait sindsdien de Coen & Sander show in zijn eentje.

Herstel

Op dit moment worden er nog gesprekken gevoerd over hoe zij de Radio show weer samen kunnen opstarten. In eerste instantie zal Coen weer te horen zijn op zijn eigen online radiokanaal ‘Swijnenstal‘. Morgenavond zal hij om 19:00 te horen zijn op Swijnenstal.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Het is nog onduidelijk wanneer hij zijn comeback zal maken bij de Coen & Sander show. Op dit moment zijn ze voorzichtig plannen aan het maken over hoe dit zo soepel mogelijk kan gebeuren. Woensdag zal hij wel even te horen zijn op Radio 538, dan geeft hij namelijk een update over zijn gezondheidstoestand bij Sander Lantinga.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.