nieuwe functies whatsapp
Wirul Kengthankan/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe functies WhatsApp in 2021

Waarschijnlijk komen er dit jaar een paar nieuwe functies bij in WhatsApp. Het was de bedoeling dat deze functies in 2020 al toegevoegd zouden worden, maar door de coronacrisis is dit allemaal net even anders gelopen. Volgens de experts is WhatsApp al ontzettend ver met het ontwikkelen van deze features en zal het niet lang meer duren voordat deze live gaan.

Nieuwe functies WhatsApp 2021

Allereerst gaat het de bedoeling zijn dat je een berichtje kunt markeren om later nog te lezen. Dit is vooral handig wanneer je even geen tijd of zin hebt om een berichtje gelijk te beantwoorden. Waarschijnlijk wordt de ‘lees later' functie geen geheel nieuwe feature, maar een uitbreiding van de archiveer functie. Ook komt er waarschijnlijk een vakantiemodus met meer mogelijkheden om alles naar wens in te stellen.

Ook is het de bedoeling dat je WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk kunt gebruiken. Op dit moment kun je WhatsApp via de computer en jouw smartphone gebruiken. Zodra je op WhatsApp wilt inloggen via bijvoorbeeld een IPad, dan wordt je op jouw smartphone weer uitgelogd. Daar zullen we als het goed is geen last meer van hebben.

Bekijk ook:
Tien tips om WhatsApp nog beter te gebruiken!

Nieuwe functies WhatsApp bellen

Het bellen via WhatsApp zal er ook iets anders gaan uitzien als alle plannen doorgaan. Normaal gesproken heb je gewoon dikke vette pech als je een groepsgesprek gemist hebt. Je moet dan hopen dat iemand jou opnieuw wilt toevoegen aan het gesprek. Het is de bedoeling dat je dit jaar alsnog deel kunt nemen aan het groepsgesprek door op een later moment op te nemen.

Daarnaast missen heel veel mensen nog de functie om te bellen via WhatsApp Web. Dit jaar lijkt het erop alsof we dan eindelijk die functie gaan krijgen. De functie is al meerdere keren aangetroffen in beta-versies van WhatsApp, dus het laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten.

Nieuwe functies WhatsApp werken niet

Helaas zullen miljoenen mensen geen toegang meer hebben tot deze nieuwe functies. Mensen met een iPhone 4 of een ouder model zullen geen nieuwe updates kunnen krijgen, evenals mensen met Android 4.0.3 of lager. Zorg dus dat je de nieuwste software update gedaan hebt op jouw telefoon.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.