in ,

Nieuwe functies WhatsApp in 2021

We kunnen dit jaar onder andere via WhatsApp Web bellen

nieuwe functies whatsapp
Wirul Kengthankan/123rf.com

Waarschijnlijk komen er dit jaar een paar nieuwe functies bij in WhatsApp. Het was de bedoeling dat deze functies in 2020 al toegevoegd zouden worden, maar door de coronacrisis is dit allemaal net even anders gelopen. Volgens de experts is WhatsApp al ontzettend ver met het ontwikkelen van deze features en zal het niet lang meer duren voordat deze live gaan.

Nieuwe functies WhatsApp 2021

Allereerst gaat het de bedoeling zijn dat je een berichtje kunt markeren om later nog te lezen. Dit is vooral handig wanneer je even geen tijd of zin hebt om een berichtje gelijk te beantwoorden. Waarschijnlijk wordt de ‘lees later’ functie geen geheel nieuwe feature, maar een uitbreiding van de archiveer functie. Ook komt er waarschijnlijk een vakantiemodus met meer mogelijkheden om alles naar wens in te stellen.

Ook is het de bedoeling dat je WhatsApp op meerdere apparaten tegelijk kunt gebruiken. Op dit moment kun je WhatsApp via de computer en jouw smartphone gebruiken. Zodra je op WhatsApp wilt inloggen via bijvoorbeeld een IPad, dan wordt je op jouw smartphone weer uitgelogd. Daar zullen we als het goed is geen last meer van hebben.

Bekijk ook:
Tien tips om WhatsApp nog beter te gebruiken!

Nieuwe functies WhatsApp bellen

Het bellen via WhatsApp zal er ook iets anders gaan uitzien als alle plannen doorgaan. Normaal gesproken heb je gewoon dikke vette pech als je een groepsgesprek gemist hebt. Je moet dan hopen dat iemand jou opnieuw wilt toevoegen aan het gesprek. Het is de bedoeling dat je dit jaar alsnog deel kunt nemen aan het groepsgesprek door op een later moment op te nemen.

Daarnaast missen heel veel mensen nog de functie om te bellen via WhatsApp Web. Dit jaar lijkt het erop alsof we dan eindelijk die functie gaan krijgen. De functie is al meerdere keren aangetroffen in beta-versies van WhatsApp, dus het laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten.

Nieuwe functies WhatsApp werken niet

Helaas zullen miljoenen mensen geen toegang meer hebben tot deze nieuwe functies. Mensen met een iPhone 4 of een ouder model zullen geen nieuwe updates kunnen krijgen, evenals mensen met Android 4.0.3 of lager. Zorg dus dat je de nieuwste software update gedaan hebt op jouw telefoon.

 

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsquiz – Week 1

chinese reclame make-up reinigingsdoekjes

Chinese reclame over make-up reiniger maakt gebruik van slachtofferbeschuldiging