Brownies&downieS Breda
Saved Read later
Deel dit bericht

Brownies&downieS opent nieuwe vestiging in Breda

Het heeft een hele tijd geduurd, maar er komt nu toch een Brownies&downieS in de Bredase binnenstad. Medio december kun je de nieuwe zaak vinden aan de halstraat 29. Dit wordt de 55e vestiging van Brownies&downieS

Brownies&downieS Breda

De zoektocht naar een nieuwe vestiging in Breda heeft jaren geduurd. Brownies&downieS is van origine een Brabants bedrijf, en het is dan ook niet raar dat zij graag een vestiging in het bourgondische Breda. Het nieuwe pand van Brownies&downieS komt in het pand waar voorheen Blyf was gevestigd.

Verbouwing

Op 1 november krijgen zij de sleutel van het pand. Er wordt dan binnen een aantal weken een complete verbouwing uitgevoerd. Het is de bedoeling dat er 55 zitplaatsen gecreëerd worden met warme kleuren en een stoere bar. Brownies&downieS werd in 2010 opgericht door Thijs Swinkels in het centrum van Veghel. Ieder jaar opent de franchise gemiddeld 8 restaurants. Tevens hebben zij ook de Foodservice Award 2020 gewonnen.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.