Brownies&downieS Breda

Brownies&downieS opent nieuwe vestiging in Breda

0 Shares

Het heeft een hele tijd geduurd, maar er komt nu toch een Brownies&downieS in de Bredase binnenstad. Medio december kun je de nieuwe zaak vinden aan de halstraat 29. Dit wordt de 55e vestiging van Brownies&downieS

Brownies&downieS Breda

De zoektocht naar een nieuwe vestiging in Breda heeft jaren geduurd. Brownies&downieS is van origine een Brabants bedrijf, en het is dan ook niet raar dat zij graag een vestiging in het bourgondische Breda. Het nieuwe pand van Brownies&downieS komt in het pand waar voorheen Blyf was gevestigd.

Verbouwing

Op 1 november krijgen zij de sleutel van het pand. Er wordt dan binnen een aantal weken een complete verbouwing uitgevoerd. Het is de bedoeling dat er 55 zitplaatsen gecreëerd worden met warme kleuren en een stoere bar. Brownies&downieS werd in 2010 opgericht door Thijs Swinkels in het centrum van Veghel. Ieder jaar opent de franchise gemiddeld 8 restaurants. Tevens hebben zij ook de Foodservice Award 2020 gewonnen.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.