brandbommen duitse rivm
Saved Read later
Deel dit bericht

Brandbommen bij Duitse RIVM naar binnen gegooid

Ook in Duitsland lijkt het erop dat mensen klaar zijn met het coronavirus. Afgelopen nacht hebben meerdere personen het Duitse RIVM bestookt met brandbommen. De vlammen waren snel gedoofd door een bewaker en er raakte niemand gewond.

Duitse RIVM brandbommen

Het Robert Koch-instituut is het RIVM van Duitsland. Gelukkig raakte niemand gewond, er is slecht een raam gesneuveld. De verdachten zijn ontkomen, maar het is wel bekend dat het meerdere personen waren. het instituut geeft advies aan de Duitse regering en rapporteert dagelijks het aantal besmettingen, opnames en doden als gevolg van het coronavirus.

Duitse cijfers

In Duitsland zijn de cijfers ook ontzettend snel aan het stijgen. Vandaag werden er 11.176 nieuwe besmettingen gemeld, terwijl dat vorige week zondag nog de helft was. Ook zijn er 29 mensen overleden aan het virus. Duitsland zit nu in totaal op een dodenaantal van 10.032.

Kritiek op corona aanpak

Niet alleen in Nederland is er dus kritiek op de aanpak van het coronavirus. Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer landen ervaren deze zelfde kritiek. Naarmate de crisis langer aanhoudt worden de geluiden van kritiek ook steeds meer. Tevens zijn er ook mensen die denken dat corona een sprookje is, een hoax.

Bekijk ook:
Rijdt Nederlandse politie binnenkort elektrisch? Dit zijn de nieuwste modellen

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.