brandbommen duitse rivm

Brandbommen bij Duitse RIVM naar binnen gegooid

0 Shares

Ook in Duitsland lijkt het erop dat mensen klaar zijn met het coronavirus. Afgelopen nacht hebben meerdere personen het Duitse RIVM bestookt met brandbommen. De vlammen waren snel gedoofd door een bewaker en er raakte niemand gewond.

Duitse RIVM brandbommen

Het Robert Koch-instituut is het RIVM van Duitsland. Gelukkig raakte niemand gewond, er is slecht een raam gesneuveld. De verdachten zijn ontkomen, maar het is wel bekend dat het meerdere personen waren. het instituut geeft advies aan de Duitse regering en rapporteert dagelijks het aantal besmettingen, opnames en doden als gevolg van het coronavirus.

Duitse cijfers

In Duitsland zijn de cijfers ook ontzettend snel aan het stijgen. Vandaag werden er 11.176 nieuwe besmettingen gemeld, terwijl dat vorige week zondag nog de helft was. Ook zijn er 29 mensen overleden aan het virus. Duitsland zit nu in totaal op een dodenaantal van 10.032.

Kritiek op corona aanpak

Niet alleen in Nederland is er dus kritiek op de aanpak van het coronavirus. Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer landen ervaren deze zelfde kritiek. Naarmate de crisis langer aanhoudt worden de geluiden van kritiek ook steeds meer. Tevens zijn er ook mensen die denken dat corona een sprookje is, een hoax.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.