in

Brandbommen bij Duitse RIVM naar binnen gegooid

Ook in Duitsland loopt de spanning hoog op

brandbommen duitse rivm

Ook in Duitsland lijkt het erop dat mensen klaar zijn met het coronavirus. Afgelopen nacht hebben meerdere personen het Duitse RIVM bestookt met brandbommen. De vlammen waren snel gedoofd door een bewaker en er raakte niemand gewond.

Duitse RIVM brandbommen

Het Robert Koch-instituut is het RIVM van Duitsland. Gelukkig raakte niemand gewond, er is slecht een raam gesneuveld. De verdachten zijn ontkomen, maar het is wel bekend dat het meerdere personen waren. het instituut geeft advies aan de Duitse regering en rapporteert dagelijks het aantal besmettingen, opnames en doden als gevolg van het coronavirus.

Duitse cijfers

In Duitsland zijn de cijfers ook ontzettend snel aan het stijgen. Vandaag werden er 11.176 nieuwe besmettingen gemeld, terwijl dat vorige week zondag nog de helft was. Ook zijn er 29 mensen overleden aan het virus. Duitsland zit nu in totaal op een dodenaantal van 10.032.

Kritiek op corona aanpak

Niet alleen in Nederland is er dus kritiek op de aanpak van het coronavirus. Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer landen ervaren deze zelfde kritiek. Naarmate de crisis langer aanhoudt worden de geluiden van kritiek ook steeds meer. Tevens zijn er ook mensen die denken dat corona een sprookje is, een hoax.

Bekijk ook:
Overtreding coronaregels kost studenten € 30.000,-

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.