#BOOS gaat achter de grote jongens aan: Defensie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

#BOOS gaat achter de grote jongens aan: Defensie

Afgelopen woensdag liet #BOOS weten dat zij een verhaal hebben gemaakt over hoe de koninklijke familie wordt voorgetrokken bij Defensie. Gisteren kwam deze aflevering van 45 minuten online.

Voortrekken koninklijke familie

BOOS heeft samen met Vrij Nederland afgelopen maanden gewerkt aan het verhaal over de band tussen defensie en de koninklijke familie. Hieruit blijkt dat defensie bereid is om de regels te buigen voor leden van de koninklijke familie. Leden van de koninklijke familie worden  voorgetrokken en er worden speciale trajecten gemaakt.

In de YouTube video worden drie gevallen van de koninklijke familie besproken. Pieter van Vollenhoven, zijn zoon Christiaan van Oranje-Nassau en zijn neefje Lucas van Lippe-Biesterfeld. Lucas zou bijvoorbeeld in een jaar tijd een officiers positie hebben bereikt zonder Vak Technische Opleiding. Tim Hofman, presentator van het programma, vroeg ook veteranen wat zij vinden van de gevallen van voortrekken. Hierop reageerde de veteranen: onveilig, oneerlijk en slecht voor het groepsgevoel. Er is meerdere malen gevraagd om wederhoor vanuit defensie maar hier wordt niet of onduidelijk op gereageerd.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

#BOOS blijft groeien

Het YouTube kanaal #BOOS begon ooit met het aanpakken van kleine ondernemers die hun bestellingen niet leverden aan klanten. Inmiddels krijgt het programma grotere tips binnen. In Januari kwam het programma al met een groot verhaal over de schandalen bij the Voice. In totaal is deze aflevering meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.