#BOOS gaat achter de grote jongens aan: Defensie

0 Shares

Afgelopen woensdag liet #BOOS weten dat zij een verhaal hebben gemaakt over hoe de koninklijke familie wordt voorgetrokken bij Defensie. Gisteren kwam deze aflevering van 45 minuten online.

Voortrekken koninklijke familie

BOOS heeft samen met Vrij Nederland afgelopen maanden gewerkt aan het verhaal over de band tussen defensie en de koninklijke familie. Hieruit blijkt dat defensie bereid is om de regels te buigen voor leden van de koninklijke familie. Leden van de koninklijke familie worden  voorgetrokken en er worden speciale trajecten gemaakt.

In de YouTube video worden drie gevallen van de koninklijke familie besproken. Pieter van Vollenhoven, zijn zoon Christiaan van Oranje-Nassau en zijn neefje Lucas van Lippe-Biesterfeld. Lucas zou bijvoorbeeld in een jaar tijd een officiers positie hebben bereikt zonder Vak Technische Opleiding. Tim Hofman, presentator van het programma, vroeg ook veteranen wat zij vinden van de gevallen van voortrekken. Hierop reageerde de veteranen: onveilig, oneerlijk en slecht voor het groepsgevoel. Er is meerdere malen gevraagd om wederhoor vanuit defensie maar hier wordt niet of onduidelijk op gereageerd.

#BOOS blijft groeien

Het YouTube kanaal #BOOS begon ooit met het aanpakken van kleine ondernemers die hun bestellingen niet leverden aan klanten. Inmiddels krijgt het programma grotere tips binnen. In Januari kwam het programma al met een groot verhaal over de schandalen bij the Voice. In totaal is deze aflevering meer dan 10 miljoen keer bekeken.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

250
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.