boeren vrijheid
Saved Read later
Deel dit bericht

Boeren herdenken 75 jaar vrijheid op unieke manier

Maandagavond zijn de boeren weer in actie gekomen, maar ditmaal was het niet om te protesteren. Ruim 200 boeren zijn met trekkers en al samengekomen om een ode te brengen aan de bevrijding van Nederland. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat wij bevrijd zijn.

Uniek schouwspel

‘S middags werden de woorden '75 jaar vrijheid' al afgezet met lint. Dit gebeurde op een veld achter een boerderij. Hier werd ook een fakkel bij uitgetekend. De boeren zijn niet veel later aangekomen op het veld. De trekkers werden in de uitgezette vorm neergezet om het beeld compleet te maken.

Zwaailichten

Het was al een mooi beeld, met de trekkers in de opstelling rondom de woorden, maar het werd nog spectaculairder. Zodra het begon te schemeren werden de zwaailichten aangezet om het beeld compleet te maken. Zodra het donker was bleven alleen de zwaailichten nog aan. Natuurlijk waren er wel regels die gevolgd moesten worden door de coronamaatregelen. Vele boeren zijn dan ook in hun trekkers gebleven, en de boeren die wel een praatje wilde maken bleven op voldoende afstand van elkaar.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

 

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.