Betty White kerstfilm

Betty White (98) binnenkort weer te zien in nieuwe film

0 Shares

Wie kent Betty White niet? Ze is ondertussen bijna 100 jaar, maar wilt nog altijd blijven acteren. De afgelopen twee jaar leek het er even op alsof zij niet meer zou acteren, maar binnenkort zal zij toch weer te zien zijn in een kerstfilm. De nieuwe film met Betty White heeft nog geen naam.

Nieuwe film

Er is nog niet veel bekend over de film. Wel is al bekend dat de film gemaakt zal worden voor de zender Lifetime. Volgens een officiële verklaring zou White een personage spelen dat potentiële hulpkerstmannen zou helpen trainen in het verkondigen van de ware kerstgedachte. Natuurlijk zit er in elke film een zogeheten ‘plottwist’. Bij deze film zou het zomaar kunnen zijn dat die vrouw eigenlijk ‘Mrs. Claus’ is, de echtgenote van de kerstman.

Twee jaar stilte

De afgelopen twee jaar hebben we niet veel meer gehoord van Betty White. Dat nemen we haar ook absoluut niet kwalijk, op haar leeftijd is een beetje rust wel van toepassing. Vorig jaar was zij nog kort te horen als speelgoedtijger Bitey White in de film Toy Story 4. Betty White loopt al ruim 70 jaar mee in de entertainment-industrie. Zij heeft tijdens haar carrière maar liefst zeven Emmy’s gewonnen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

232
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.