in ,

Bas van Toor opnieuw onder het mes

De gevolgen van zijn hersenberoerte geven hem veel pijn

bas van toor operaties
Sitthisombat © / 123rf.com

Bas van Toor, ook wel bekend als clown Bassie, moet opnieuw geopereerd worden. Ditmaal moet hij geholpen worden aan spasmes in zijn linkerhand. Dit nieuws heeft hij zelf bevestigd tegen Shownieuws.

Bas van Toor spasmes

In 2017 heeft van Toor een hersenberoerte gehad. De spasmes in zijn linkerhand zijn een gevolg hiervan en veroorzaken hem veel pijn. De operatie zou eind augustus of begin september plaats moeten vinden. Tijdens die operatie zullen de pezen in zijn pols en handpalm doorgesneden worden zodat de pijn verzacht wordt.

Operaties

Het is niet de eerste operatie voor Bas dit jaar. Eind mei lag de 84-jarige acteur ook al onder het mes om geholpen te worden aan zijn nierstenen. Enkele dagen na de operatie werd hij weer in het ziekenhuis opgenomen in verband met hoge koorts. Het bleek dat hij een bloedvergiftiging had.

Bas van Toor lag in 2018 in een revalidatiecentrum in Vlaardingen na complicaties na een operatie. Na een ingreep kreeg hij plotseling verdikking in zijn hals waardoor de luchtwegen en de slokdarm werden afgeklemd en hij bijna stikte. Hij kon nauwelijks nog zelfstandig ademhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helft Nederlanders eet anders door de corona crisis

Top 5 hoogste gebouwen ter wereld