Zo upgrade je de kleedkamer en kantine van een sportclub 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo upgrade je de kleedkamer en kantine van een sportclub

Bij elke sportclub vind je wel een kleedkamer, maar wat hoort er nou in een goede kleedkamer te staan? En wat kan je nou echt niet missen in een kantine? In dit artikel geven we een overzicht van items die niet mogen ontbreken in de kleedkamer en kantine inrichting van een sportclub! 

Kleedkamerinrichting

Kleedkamers vind je overal in onze samenleving. Ze staan bij alle sportclubs, scholen, zwembaden, sporthallen en fitnesscentra, maar zijn vaak ook te vinden op de werkvloer, zoals bij ziekenhuizen of andere bedrijven waarbij werknemers zich moeten omkleden voor hun werk. Kleedkamers worden vaak intensief gebruikt en daarom is het geen overbodige luxe als deze goed op orde zijn. De volgende items kunnen in ieder geval niet ontbreken in de kleedkamerinrichting:

Lockers

Een locker is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de kleedkamer. Een kleedkamerinrichting lockers kan je een beetje vergelijken als een voetbalveld zonder goals. Mensen willen hun spullen veilig achter slot en grendel leggen, zodat ze zonder zorgen de kleedkamer kunnen verlaten. Lockers zijn daarom essentieel. Hierbij is het tevens belangrijk dat een kleedkamer voldoende lockers heeft, die ook genoeg ruimte hebben voor alle spullen.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Je hebt tegenwoordig ook minilockers, waar mensen hun telefoon of andere kleine items in kunnen opbergen. Dit kan een goede toevoeging zijn voor de kleedkamer, omdat mensen zo ook kunnen kiezen voor een mini locker als ze niet al te veel spullen willen opbergen. Zo worden de grotere lockers niet inefficiënt gebruikt en kan iedereen zijn of haar spullen veilig opbergen!

Lockers

Bankjes

Een of meerdere bankjes mogen ook niet ontbreken in de kleedkamer. Tijdens het omkleden is het fijn als je een plek hebt om op te zitten, bijvoorbeeld bij het uitdoen van de schoenen. Zo kunnen mensen zich op hun gemak voorbereiden op hun sportsessie.

Bankjes

Kapstok en schoenenrek

In een kleedkamer worden vaak niet alle spullen opgeborgen in een locker. Het komt nog wel eens voor dat mensen hun jas en schoenen daarbuiten laten liggen. Een goede kleedkamer heeft daarom een kapstok voor de jassen en een schoenenrek voor de schoenen. Zo blijft het altijd netjes!

Kapstok

Kantine inrichting

Bij veel sportclubs heb je uiteraard ook een kantine, maar hoe ziet de perfecte kantine inrichting er nou uit? Dit kan in ieder geval niet ontbreken:

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Tafels en stoelen

Tafels en stoelen zijn natuurlijk een must have voor in de kantine. Hier verzamelen mensen zich vaak voor en na het sporten en dan willen ze wel ergens kunnen zitten. Hierbij is het aangeraden om meerdere tafels te nemen, zodat verschillende groepjes mensen bij elkaar kunnen zitten. Denk hierbij aan tafels van verschillende groottes, zodat er zowel plek is voor kleinere als grotere groepen. Bij een eventuele bar zijn barstoelen een leuke toevoeging!

Kantine inrichting

Een leuke inrichting

Het is ook belangrijk dat de kantine inrichting er een beetje leuk uitziet. Mensen zitten namelijk in de kantine voor hun gezelligheid. Dan is het wel zo leuk als ze in een vrolijke ruimte zitten. Denk dus aan muren met een leuke kleur of toffe sportillustraties, sfeervolle verlichting, wat groene planten, en andere mooie accessoires.

leuke kantine inrichting

Tafeltennistafel (of iets dergelijks)

Oké, eerlijk is eerlijk; een tafeltennis – of iets dergelijks – is natuurlijk niet essentieel voor een goede kantine, maar kan wel net wat extra flair geven. Het biedt mensen weer net een extra optie voor vermaak aan. Dat maakt de kantine weer net een stukje leuker!

blue and white ball and white golf club

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.