in

CoolCool

Albert Heijn tot middernacht open

Ook kan er op zondag bezorgd worden

albert heijn open tot middernacht

De supermarkten doen hard hun best om de coronamaatregelen zo goed mogelijk te hanteren. De Albert Heijn gaat hier nog een schepje bovenop doen. Om zeker te weten dat er voldoende ruimte is voor iedereen om op afstand hun boodschappen te kunnen doen, blijft de Albert Heijn tot middernacht open. Dit geldt voor 250 filialen.

Albert Heijn tot middernacht open

De openingstijden zullen op de drukke dagen vóór kerst uitgebreid worden naar 00:00. Let op, het gaat slechts om circa 250 winkels en dan met name de winkels die op dit moment tot 22:00 open zijn. De kerstperiode is een van de drukste tijden van het jaar bij de Albert Heijn, en zij willen daarom de boodschap verspreiden dat boodschappen op een verantwoordelijke manier gehaald moeten worden. Op afstand van anderen dus. Rond de kerstdagen hanteren supermarkten meestal andere tijden, maar normaal gesproken sluiten zij dan juist vroeger. Op eerste kerstdag zullen er 645 winkels open zijn, en op tweede kerstdag 914. Op nieuwjaarsdag zullen er weer 645 winkels open zijn.

Bekijk ook:
Bouwmarkten dicht op tweede kerstdag

Bezorgen op zondag

De drukte is niet alleen terug te zien in de winkels. Ook online wordt er massaal besteld tijdens de coronapandemie. De Albert Heijn heeft de capaciteit al verdubbeld maar wilt ervoor zorgen dat mensen hun kerstboodschappen ook gewoon op tijd in huis hebben. Vanaf komende zondag is het dan ook mogelijk om de boodschappen op zondag te laten bezorgen. Dit initiatief zal zes weken lang actief zijn. Tevens zullen boodschappen ook voor het eerst op tweede kerstdag bezorgd worden. Het is wel zo dat de klanten met een bundel voorrang krijgen op tweede kerstdag. Daarnaast zal de supermarkt ook houdbare producten in de aanbieding doen in de weken vóór kerst om op die manier de drukte ook een beetje in te dammen.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In Memoriam: Voetballegende Diego Maradona

bouwmarkten dicht tweede kerstdag

Bouwmarkten dicht op tweede kerstdag