Nooit meer last van zweetplekken? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Nooit meer last van zweetplekken?

De zomer komt er weer aan. Voor sommige mensen de allerlekkerste tijd van het jaar. Voor anderen een enorm vervelende tijd. Zweetplekken en overmatig zweten zijn voor sommige mensen aan de orde van de dag gedurende de zomermaanden. En dat kan, voor sommige mensen, isolerend werken. Maar hoe kunnen we dan toch met z’n allen genieten?

Zweten en zelfvertrouwen

Zweten en zelfvertrouwen zijn simpelweg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Natuurlijk zijn het niet precies dezelfde zaken, maar (overmatig) zweten kan leiden tot problemen op het gebied van zelfvertrouwen. En dat is absoluut niet nodig. Bijna iedereen zweet, en het is normaal. Het hoort erbij, maar sommige mensen zweten gewoon wat meer dan de anderen.

Voorkom zweetplekken

Er zijn natuurlijk verschillende dingen die je kunt proberen om zweetplekken te verminderen of te voorkomen. Maar eigenlijk werken de meeste manieren niet. Wat wel werkt is het dragen van de juiste kleding of onderkleding. Met de juiste kleding kun je namelijk simpelweg meer vocht opvangen en verdelen, hierdoor worden de zweetplekken niet zichtbaar en kun je gewoon doorgaan.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Beste shirts om zweetplekken te voorkomen?

We gingen voor je op onderzoek uit. Er moet toch een soort shirt zijn dat dit soort problemen oplost? Er is tegenwoordig voor ieder probleem wel een oplossing. En gelukkig ook voor dit probleem. Er zijn T-shirts op de markt met speciaal ingenaaide okselpads. Dit anti zweet shirt helpt je de hele dag door. De okselpads vangen overtollig zweet op, waardoor deze niet zichtbaar wordt op je andere kledingstukken.

Nooit meer last van zweetplekken? 16

Hoge kwaliteit

De shirts van deze startup uit IJsselstein zijn niet gemaakt van katoen. Ze zijn gemaakt van Micro-Vezels® en spandex. Een combinatie die 75% meer vocht kan absorberen dan normaal katoen. De okselpads in de shirts van Fibershirts zijn gemaakt van drie verschillende lagen. De middelste van deze lagen is water en vochtbestendig. Zo hoef je je zeker geen zorgen meer te maken over zweetplekken, zoutkringen en gele vlekken in je kleding.

Waarom gaan voor dure middelen, operaties of andere behandelingen?

Met de komst van dit T-shirt hoef je niet meer te gaan voor dure middelen die vaak niet werken. Je hoeft je ook niet te laten opereren of voor andere dure behandelingen te gaan. Zweten is normaal en zweten is menselijk. Dat de een iets meer zweet dan de ander ook. Probeer het allereerst eens met de beste kleding om dit probleem op te lossen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.