in ,

Ajax geeft seizoenkaarthouders geld terug bij wedstrijden zonder publiek

Per wedstrijd gaat het om 1/17e van het aankoopbedrag

Ajax seizoenkaarten
© Oleksandr Prykhodko/123RF.COM

Eerder hadden we al het nieuws gehoord dat het komend voetbal seizoen mogelijk zonder publiek gespeeld zal worden. Ajax heeft dan ook besloten om seizoenkaarthouders hun geld terug te geven voor elke wedstrijd waar zij niet mogen kijken. De club begint dinsdag met de verkoop van seizoenskaarten.

Voetbal zonder publiek

Het is onduidelijk wanneer we weer massaal onze voetbalclubs kunnen steunen in het stadion. Vooralsnog wordt er vanuit gegaan dat dit pas zal zijn wanneer er een vaccin beschikbaar is tegen het coronavirus. Ajax heeft er dan ook voor gekozen om hun supporters de keuze te geven om hun geld terug te krijgen voor elke gemiste wedstrijd. Het gaat per wedstrijd om 1/17e van het aankoopbedrag. Als het gehele seizoen zonder publiek gepeeld moet worden, krijgen de supporters dus het gehele aankoopbedrag terug.

Prijzen blijven gelijk

Vanaf dinsdag kunnen mensen die het afgelopen jaar een seizoenkaart hadden, deze verlengen. Vanaf 1 juli zullen dan de overgebleven kaarten in de verkoop gaan. De prijzen van de seizoenkaarten worden niet verhoogd dit jaar.
Ajax stond afgelopen seizoen als koploper wat betreft doelsaldo, maar het seizoen moest worden stilgelegd wegens het coronavirus. De KNVB heeft geen landskampioen aangewezen, maar heeft Ajax wel het recht op het eerste Champions League-ticket gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.